![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkim im nowe forum, anyways przez ostatnie kilka miesięcy jedynym sposobem moje CD R / RW będzie rozpoznaje dysków jest po rozruchu, więc w każdej chwili chciałem nagrać płytę CD lub jakiejkolwiek uruchomić dowolną i musiałby restart następnie włóż płytę Teraz jej nie uznając na wszystkich dyskach. również moje porty USB nie działają lub cięcia i obecnie wiele Dzięki, -Scott |
|
| |||
| |||
| brzmi jak wadliwe płyty głównej lub ewentualnie jeden przegrzania na północ lub południe most? y, które mogłyby wyjaśnić to działa po restarcie jak będzie ostygać płyty głównej trochę. komputer wouldnt stało się laptop Dell czy? |
|
| |||
| |||
| nope HP desktop |
|
| |||
| |||
| również miałem ten problem b4 z moim laptopie i odszedł, gdy reformattted mój dysk twardy i ponownie zainstalować system Windows. |
|
| |||
| |||
| mój napęd CD-ROM nie działa na wszystkich teraz, kiedy i umieścić płytę w zielone światło utrzymuje Pulsowanie i niewiele cdrom ikonę obok mojej myszy się i wyłączyć i wyłączyć i utrzymuje próbuje go odczytać, ale nie robi. It doesnt matter if I restart czy nie teraz. |