menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

CD-ROM len pracovné po naběhnout?

Reply

Thread Tools
Old 4. September 2008, 12:41
Nový člen skupiny

Ahoj všetkým im na nové fórum, tak ako tak za pár mesiacov jediný spôsob, ako moje CD R / RW by rozpoznať disky je po naběhnout, takže kedykoľvek som chcel napáliť akékoľvek CD alebo spustiť ľubovoľný bych si, aby opätovne potom vložte disk , teraz jeho neuznáváním diskov vôbec.

Tiež moje usb porty nefungujú alebo v rezanie a mimo hodně

Vďaka,
-Scott
Old 4. September 2008, 14:21
Darcu Skupina

Znie to ako chybná doska alebo prípadne prehriatia sever alebo na juh mosta? že by vysvetľovalo y funguje po reštarte, ak to bude ochladzovať na doske trochu. počítač bych náhodou byť dell laptop by to?
Old 4. September 2008, 17:43
Nový člen skupiny

Nope HP desktopu
Old 5. septembra 2008, 01:32
Darcu Skupina

tak jsem tento problém b4 sa svojim notebookem a odišiel, keď som reformattted môjho pevný disk a preinštalovať windows.
Old 8. septembra 2008, 11:02
Nový člen skupiny

moje CD-ROM nefunguje vôbec hneď, keď som dal disk v zelené svetlo udržiava blikajúci a little cdrom ikonu vedľa mojej myši sa rozsvieti a vypnutie a vypnutie a snaží sa ju čítal, ale nikdy robí. Je doesnt ohľadu na to, či aj restart alebo nie hneď.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.