![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetkým im na nové fórum, tak ako tak za pár mesiacov jediný spôsob, ako moje CD R / RW by rozpoznať disky je po naběhnout, takže kedykoľvek som chcel napáliť akékoľvek CD alebo spustiť ľubovoľný bych si, aby opätovne potom vložte disk , teraz jeho neuznáváním diskov vôbec. Tiež moje usb porty nefungujú alebo v rezanie a mimo hodně Vďaka, -Scott |
|
| |||
| |||
| Znie to ako chybná doska alebo prípadne prehriatia sever alebo na juh mosta? že by vysvetľovalo y funguje po reštarte, ak to bude ochladzovať na doske trochu. počítač bych náhodou byť dell laptop by to? |
|
| |||
| |||
| Nope HP desktopu |
|
| |||
| |||
| tak jsem tento problém b4 sa svojim notebookem a odišiel, keď som reformattted môjho pevný disk a preinštalovať windows. |
|
| |||
| |||
| moje CD-ROM nefunguje vôbec hneď, keď som dal disk v zelené svetlo udržiava blikajúci a little cdrom ikonu vedľa mojej myši sa rozsvieti a vypnutie a vypnutie a snaží sa ju čítal, ale nikdy robí. Je doesnt ohľadu na to, či aj restart alebo nie hneď. |