мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

ЦД раде само након чизма сеттле?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. Сеп 2008, 12:41
Нови члан групе

Default ЦД раде само након чизма сеттле?

Хеј све им на нови форум, аныуаыс за последњих неколико месеци само тако мој ЦД Р / РУ дискове ће препознати након чизма сеттле, тако да било када сам желео спалити било који ЦД или трчање било који бих се поново убаците диск , сада својим препознавањем дискова није уопште.

исто тако мој УСБ портови не раде или резањем и одјаве пуно

Хвала,
-Скот
Old 4. Сеп 2008, 14:21
Донаторска Група

звучи као неисправан матична плоча или евентуално један прегрејавања севера или југа мостом? која би могла објаснити ы функционише након поновно подизање система, јер ће се охлади мало матичне плоче. ваше рачунар уоулднт десити да буде Делл лаптоп би то?
Old 4. Сеп 2008, 17:43
Нови члан групе

Нопе један ХП десктоп
Old 5. Сеп 2008, 01:32
Донаторска Група

добро сам имала тај проблем Б4 с мој лаптоп и оде кад сам реформатттед мој хард диск и реинсталлед прозора.
Old 8. Сеп 2008, 11:02
Нови члан групе

моје ЦД-РОМ погон не ради на свим сада, кад сам ставио диск у зеленом светлу трептајућим чува и мали цдром икону повећала покрај мога миша долази и на офф и на офф и чува га покушавају читати, али никада ради. То се питање да ли или не рестарт ноу.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? нигхтстар ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 4 9. новембар 2009 10:30
Хард диск не ради након што је поново инсталирана самкенуицк Дривес & Измјењиви медији 1 28 мај 2009 18:33
Проблем харддриве - средње Дриве Нот Уоркинг асхаиба Генерал Хардуаре Цхат 7 18 март 2009 11:40
Спољашњи хард диск не ради барнслеыман Дривес & Измјењиви медији 1 8 новембар 2007 08:11
САТА хард диск не ради Зен2007 Дривес & Измјењиви медији 11 8 аугуст 2007 04:57
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц