![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј све им на нови форум, аныуаыс за последњих неколико месеци само тако мој ЦД Р / РУ дискове ће препознати након чизма сеттле, тако да било када сам желео спалити било који ЦД или трчање било који бих се поново убаците диск , сада својим препознавањем дискова није уопште. исто тако мој УСБ портови не раде или резањем и одјаве пуно Хвала, -Скот |
|
| |||
| |||
| звучи као неисправан матична плоча или евентуално један прегрејавања севера или југа мостом? која би могла објаснити ы функционише након поновно подизање система, јер ће се охлади мало матичне плоче. ваше рачунар уоулднт десити да буде Делл лаптоп би то? |
|
| |||
| |||
| Нопе један ХП десктоп |
|
| |||
| |||
| добро сам имала тај проблем Б4 с мој лаптоп и оде кад сам реформатттед мој хард диск и реинсталлед прозора. |
|
| |||
| |||
| моје ЦД-РОМ погон не ради на свим сада, кад сам ставио диск у зеленом светлу трептајућим чува и мали цдром икону повећала покрај мога миша долази и на офф и на офф и чува га покушавају читати, али никада ради. То се питање да ли или не рестарт ноу. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ПЦ навика Хард Дриве Боот кад је прикључени на струју. Матична плоча врстог диска или проблем? | нигхтстар | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 9. новембар 2009 10:30 |
| Хард диск не ради након што је поново инсталирана | самкенуицк | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 28 мај 2009 18:33 |
| Проблем харддриве - средње Дриве Нот Уоркинг | асхаиба | Генерал Хардуаре Цхат | 7 | 18 март 2009 11:40 |
| Спољашњи хард диск не ради | барнслеыман | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 8 новембар 2007 08:11 |
| САТА хард диск не ради | Зен2007 | Дривес & Измјењиви медији | 11 | 8 аугуст 2007 04:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |