менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Компакт-дисків тільки працювати після завантаження?

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 вересня 2008, 12:41
Нові члени групи

Default Компакт-дисків тільки працювати після завантаження?

Всім привіт їм новий форум, У будь-якому випадку протягом останніх декількох місяців єдиним способом мого CD R / RW визнають диска після завантаження, так що в будь-який час я хотів записати будь-які CD або запустити будь-яке мені доведеться перезавантажити потім вставити диск , то тепер його не визнавати на всіх дисках.

Також мої порти USB не працює або різання в і з багатьох

Спасибі,
-Скотт
Old 4 вересня 2008, 14:21
Донор групи

звучить як несправна материнська плата або, можливо, Північну або перегріву південного моста? Це пояснило б у її роботи після перезавантаження як воно охолоне платі небагато. комп'ютер Wouldnt трапиться бути Ноутбук Dell б це?
Old 4 вересня 2008, 17:43
Нові члени групи

Nope HP Desktop
Old 5 вересня 2008, 01:32
Донор групи

Ну, я мав цю проблему B4 з моїм ноутбуком, і він пішов, коли я reformattted мій жорсткий диск і перевстановити Windows.
Old 8 вересня 2008, 11:02
Нові члени групи

мій компакт-диск не працює на всіх зараз, коли я поклав диск в "зелене світло" продовжує блимати, і маленький значок CD-ROM поруч з моєю миші приходить і вимикати і вимикати і він тримає намагався читати, але вона ніколи не робить. Це не принципово, якщо я це чи перезавантаження не зараз.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? NightStar Процесори, материнські плати RAM & 4 9 листопада 2009 10:30
Жорсткий диск не працює, після того, як знову встановлений samkenwick Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 28 травня 2009 18:33
Обсяги жорстких дисків проблема - Середнє Drive не працює ashaiba Генеральний обладнання чат 7 18 березня 2009 11:40
Зовнішній жорсткий диск не працює barnsleyman Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 8 листопада 2007 08:11
Жорсткий диск SATA не працює Zen2007 Знімні накопичувачі І ЗМІ 11 8 серпня 2007 04:57
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.