![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт їм новий форум, У будь-якому випадку протягом останніх декількох місяців єдиним способом мого CD R / RW визнають диска після завантаження, так що в будь-який час я хотів записати будь-які CD або запустити будь-яке мені доведеться перезавантажити потім вставити диск , то тепер його не визнавати на всіх дисках. Також мої порти USB не працює або різання в і з багатьох Спасибі, -Скотт |
|
| |||
| |||
| звучить як несправна материнська плата або, можливо, Північну або перегріву південного моста? Це пояснило б у її роботи після перезавантаження як воно охолоне платі небагато. комп'ютер Wouldnt трапиться бути Ноутбук Dell б це? |
|
| |||
| |||
| Nope HP Desktop |
|
| |||
| |||
| Ну, я мав цю проблему B4 з моїм ноутбуком, і він пішов, коли я reformattted мій жорсткий диск і перевстановити Windows. |
|
| |||
| |||
| мій компакт-диск не працює на всіх зараз, коли я поклав диск в "зелене світло" продовжує блимати, і маленький значок CD-ROM поруч з моєю миші приходить і вимикати і вимикати і він тримає намагався читати, але вона ніколи не робить. Це не принципово, якщо я це чи перезавантаження не зараз. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PC Wont завантаження, коли жорсткий диск підключений. Материнські плати або жорсткого диска проблема? | NightStar | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 листопада 2009 10:30 |
| Жорсткий диск не працює, після того, як знову встановлений | samkenwick | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 28 травня 2009 18:33 |
| Обсяги жорстких дисків проблема - Середнє Drive не працює | ashaiba | Генеральний обладнання чат | 7 | 18 березня 2009 11:40 |
| Зовнішній жорсткий диск не працює | barnsleyman | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 8 листопада 2007 08:11 |
| Жорсткий диск SATA не працює | Zen2007 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 11 | 8 серпня 2007 04:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |