menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

CD mechanika nebude dejte mi vypálit CD

Reply

Thread Nástroje
Old 31 leden 2008, 07:25
Nový člen skupiny

Default CD mechanika nebude dejte mi vypálit CD

Mám notebook Toshiba P200-123, IVE mohl vypálit hudební CD na něj po celou dobu, ale i nedávno wen't udělat jednu a je to právě objevil jako datový disk im pomocí CD-R, i zkopírované hudby na to a snažil se do mé cd přehrávačem žádné štěstí, Ví někdo, co se stalo

Děkuji předem xx
Old 31. ledna 2008, 08:53
Dárce Skupina

Nazdar

Co si pomocí vypálit CD, iTunes?

Také to, co je chybové hlášení jste?

Děkuji

Leo
Old 31 leden 2008, 08:58
Nový člen skupiny

Ive vyzkoušeli, iTunes, Windows Media Player, Nero, Toshiba a jedna.
Zprávy im dostat se prosím vložte CD-R, CD-RW pokračovat, IVE vyzkoušeli různé dělá disků, ale ne podívej, jeho prostě tak, že se jako datový disk xx
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows DVD Maker vypálit na pevný disk? 4D (Fordy (Ford) Ollie Multimedia & Kodeky 2 16. března 2009 05:12
CD mechanika čte CD, ale můj počítač doesnt uznávají CD v zásobníku anthony361 Drives & Removable Media 8 8. listopadu 2008 04:20
Drive nerozpozná prázdné CD / DVD Airescape Drives & Removable Media 1 21. února 2008 01:25
Cant vypálit CD, ale DVD vypálit pokutu? tremaine66 Drives & Removable Media 5 1. listopadu 2007 03:03
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.