μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

CD Drive δεν θέλω να κάψετε CD της

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 31 Ιανουαρίου 2008, 07:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Default CD Drive δεν θέλω να κάψετε CD της

Έχω ένα Toshiba Laptop p200-123, Ive όντας σε θέση να κάψετε CD μουσικής σε όλη την ώρα, μα εγώ πρόσφατα wen't να κάνει ένα και αυτό είναι ακριβώς που παρουσιάζουν ως im δίσκος δεδομένων χρησιμοποιώντας ένα CD-R, θ αντιγραφή μουσικής επάνω και να το δοκιμάσει σε cd player μου δεν τύχη, Does anyone know whats συνέβη

Πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων xx
Old 31η Ιανουαρίου 2008, 08:53
Ομάδα Δωρητών

Γεια σου

Τι είναι εσείς που χρησιμοποιείτε για την εγγραφή ενός CD, το iTunes;

Επίσης, ποιο είναι το μήνυμα σφάλματος που λαμβάνετε;

Many Thanks

Leo
Old 31 Ιανουαρίου 2008, 08:58
Νέο Μέλος Ομάδα

Ive προσπάθησε, iTunes, windows media player, nero, και ένα Toshiba μία.
Η IM είναι να πάρει το μήνυμα παρακαλούμε εισάγετε ένα CD-R, CD-RW για να συνεχίσει, Ive δοκιμάσει διάφορες μάρκες των δίσκων, αλλά δεν εξετάσουμε, και να τεθεί σε αυτό ακριβώς έχει συσταθεί ως xx δίσκος δεδομένων
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Windows DVD Maker να καίνε Hard Drive; 4D (Fordy (Ford) Ollie Multimedia & Codecs 2 16 Μαρ 2009 05:12
Μονάδα CD διαβάζει CD του υπολογιστή μου, αλλά doesn't αναγνωρίζουν τα CD στο δίσκο anthony361 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 8 8 Νοε 2008 04:20
Δίσκος δεν αναγνωρίζει το κενό CD / DVD της Airescape Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 21 Φεβ 2008 01:25
Επίκλισης κάψετε CD, DVD, αλλά καίγονται πρόστιμο;;; tremaine66 Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 1η Νοεμβρίου 2007 03:03
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.