![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα Toshiba Laptop p200-123, Ive όντας σε θέση να κάψετε CD μουσικής σε όλη την ώρα, μα εγώ πρόσφατα wen't να κάνει ένα και αυτό είναι ακριβώς που παρουσιάζουν ως im δίσκος δεδομένων χρησιμοποιώντας ένα CD-R, θ αντιγραφή μουσικής επάνω και να το δοκιμάσει σε cd player μου δεν τύχη, Does anyone know whats συνέβη Πολλές ευχαριστίες εκ των προτέρων xx |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Τι είναι εσείς που χρησιμοποιείτε για την εγγραφή ενός CD, το iTunes; Επίσης, ποιο είναι το μήνυμα σφάλματος που λαμβάνετε; Many Thanks Leo |
|
| |||
| |||
| Ive προσπάθησε, iTunes, windows media player, nero, και ένα Toshiba μία. Η IM είναι να πάρει το μήνυμα παρακαλούμε εισάγετε ένα CD-R, CD-RW για να συνεχίσει, Ive δοκιμάσει διάφορες μάρκες των δίσκων, αλλά δεν εξετάσουμε, και να τεθεί σε αυτό ακριβώς έχει συσταθεί ως xx δίσκος δεδομένων |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Windows DVD Maker να καίνε Hard Drive; | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Multimedia & Codecs | 2 | 16 Μαρ 2009 05:12 |
| Μονάδα CD διαβάζει CD του υπολογιστή μου, αλλά doesn't αναγνωρίζουν τα CD στο δίσκο | anthony361 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 8 | 8 Νοε 2008 04:20 |
| Δίσκος δεν αναγνωρίζει το κενό CD / DVD της | Airescape | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 21 Φεβ 2008 01:25 |
| Επίκλισης κάψετε CD, DVD, αλλά καίγονται πρόστιμο;;; | tremaine66 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 1η Νοεμβρίου 2007 03:03 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |