![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám notebook Toshiba P200-123, IVE mohol vypáliť hudobné CD na neho po celú dobu, ale aj nedávno wen't urobiť jednu a je to práve objavil ako dátový disk im pomocou CD-R, aj skopírovanej hudby na to a snažil sa do mojej cd prehrávačom žiadne šťastie, Vie niekto, čo sa stalo Ďakujem vopred xx |
|
| |||
| |||
| Nazdar Čo si pomocou napáliť CD, iTunes? Tiež to, čo je chybové hlásenie ste? Děkuji Leo |
|
| |||
| |||
| Ive vyskúšali, iTunes, Windows Media Player, Nero, Toshiba a jedna. Správy im dostať sa prosím vložte CD-R, CD-RW pokračovať, IVE vyskúšali rôzne robí diskov, ale nie podívej, jeho jednoducho tak, že sa ako dátový disk xx |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows DVD Maker vypáliť na pevný disk? | 4D (Ford (Ford) Ollie | Multimedia & Kodeky | 2 | 16. marca 2009 05:12 |
| CD mechanika číta CD, ale môj počítač doesnt uznávajú CD v zásobníku | anthony361 | Drives & Removable Media | 8 | 8. novembra 2008 04:20 |
| Drive nerozpoznáva prázdne CD / DVD | Airescape | Drives & Removable Media | 1 | 21. februára 2008 01:25 |
| Cant napáliť CD, ale DVD napáliť pokutu? | tremaine66 | Drives & Removable Media | 5 | 1. novembra 2007 03:03 |
| Thread Tools | |
| |