мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

ЦД неће пустити ме спали ЦД'с

Reply

Тхреад Тоолс
Old 31. Мар 2008, 07:25
Нови члан групе

Default ЦД неће пустити ме спали ЦД'с

Имам Лаптоп Тосхиба п200-123, иве био у могућности за изгорети музички ЦД-и на њој све време, али сам недавно уен'т направити једно и то само приказује као дата дисц им помоћу ЦД-Р, И копирате музику на њега и покушао га у моје цд плаыер нема среће, се било ко да зна шта се догодило

Многобројан захвалност унапријед кскс
Old 31 јан 2008, 08:53
Донаторска Група

Бок

Шта користите за спали ЦД, иТунес?

Исто тако што се порука о грешци коју добијате?

Много Хвала

Лео
Old 31. Мар 2008, 08:58
Нови члан групе

Иве суђен, иТунес, Уиндоус Медиа Плаыер, НЕРО, а Тосхиба један.
Порука им је узимајући молимо убаците ЦД-Р ЦД-РУ за наставак, иве суђен чини различитим од дискова, али не и изглед, само његова довођења га као дата дисц кскс
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уиндоус ДВД Макер спали на Хард Дриве? 4Д (Форды (Форд) Оллие Мултимедија и кодеци 2 16 март 2009 05:12
ЦД читање ЦД-а, али се мој рачунар препозна ЦД у фиоке антхоны361 Дривес & Измјењиви медији 8 8 новембар 2008 04:20
Погон не препознаје празни ЦД-а / ДВД-а Аиресцапе Дривес & Измјењиви медији 1 21 фебруар 2008 01:25
Цант изгорети цд-а, али ДВДа фино спали? тремаине66 Дривес & Измјењиви медији 5 1 новембар 2007 03:03
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц