![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене ноутбук Toshiba P200-123, Ive змогли запису музичних компакт-дисків на весь цей час, але нещодавно я wen't робити одне і це просто відображається як їм дані диска за допомогою CD-R, я скопіював музику на нього і спробували його в свій CD-плейер не щастить, Хто-небудь знає Whats сталося Велике спасибі заздалегідь XX |
|
| |||
| |||
| Привіт Що ви використовуєте для запису компакт-диска, Itunes? Крім того, що повідомлення про помилку Ви отримуєте? Many Thanks Болгарський твердий лев |
|
| |||
| |||
| Ive старався, Itunes, Windows Media Player, Nero, і один Toshiba. Повідомлення їм отримати це вставте CD-R CD-RW, щоб продовжувати, Ive намагалися різними марками дисків, але не шукати, його просто приведення його в якості XX диск із даними |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows DVD Maker записати на жорсткий диск? | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Мультимедіа & кодеки | 2 | 16 березня 2009 05:12 |
| CD привід читає CD, але мій комп'ютер doesn't визнати компакт-диска в лотку | anthony361 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 8 | 8 листопада 2008 04:20 |
| Пристрій не розпізнає порожній CD / DVD's | Airescape | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 21 лютого 2008 01:25 |
| Нахиляє запису CD, але DVDs спалити штраф?? | tremaine66 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 1 листопада 2007 03:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |