![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Всички внезапно, (Забележка: Току-що купих и закачен на сменяемите външен твърд диск днес) ми DVD / CD-ROM устройството не е четене нищо. Светлината идва, и диска се върти, но няма DVD / CD-ROM устройство, изброени в My Computer, нищо autoruns, и не мога да изберете тази шофиране ... това е като да не съществуват вече. Някой знае ли какво мога да направя, за да си взема DVD / CD-Rom да бъдат признати и да текат отново? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако устройството се появява на вашия BIOS, пробвайте това
[Първа] [Пусни] [Regedit] Регистър Легенда: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Contro л \ клас Ключови Име: (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) Стойност Данни: [Изтрий всички Стойност Данни от UpperFilters и LowerFilters] Забележка: Да не се изтрива Ключови или Multi-стринга ценности. Изтрийте само данните ценности. Изход вписванията и отскачам Моята система: --
|
|
| |||
| |||
| Тя не се появи абсолютно навсякъде. Смисълът, под My Computer, т.н. Тя е като той не е свързан, но това е. Светлината работи, той whirs и всичко, и аз направих, че не кабели са изключени. Помощ! : / |
|
| |||
| |||
| Звучи като устройството може да се Прецакани тогава, ако вашият BIOS настройките са правилни тогава, че е единственият друг разтвор, купувате нов диск те са достатъчно евтини, получи DVD-RW за около £ 20 |
|
| |||
| |||
| Аз дори не знам какво е BIOS е ...? Нещо, операционна система, аз съм се познае. |
|
| |||
| |||
| Ами шансовете са, ако не знаете какво е BIOS ще не са се променили някои от настройките, така че е прозорец, който е загубил диск. Ако минете през процедурата имам отбелязан в предишния пост по тази тема, че ще коригира вашето устройство проблем. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Цитат:
(По подразбиране) Клас EnumPropPages32 Икона Installer32 LowerFilters NoInstallClass SilentInstall Troubleshooter-0 UpperFilter |
|
| |||
| |||
| OMG, че върши това, което ми каза и Стана PERFECTLY! Благодаря ти soooo много! Сериозно, аз мислех, че ще трябва да закупите нов ROM устройството, но не rebooted след като правиш това, което ми каза и Готово! Insta-съвършенство. * танци * Благодарим Ви! |
|
| |||
| |||
| Няма проблем, аз се радвам да се помогне на някои, този проблем не е да нечести с Windows, имам опит този проблем, няколко пъти по себе си |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Кликването шум от лаптопа си следващия ден, в Трепвам Горе I Get Hard Drive не е намерена | YAZ | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 4-ти септември 2009 14:04 |
| Master & Slaving - трябва да го направиш? Корупционни файл на твърдия диск не е намерено | Samantha0101 | Дискове & сменяемите носители | 5 | 27 Окт 2008 08:36 |
| Сървърът не е установено, | needhelp | В мрежа, модеми & VoIP | 17 | 15 април 2008 18:40 |
| HDD не е намерено | Menzina | Дискове & сменяемите носители | 5 | 30 декември 2007 17:26 |
| Изгубени вещи | Алекс | Изключено Тема Дискусия | 1 | 22 Юли 2007 09:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |