![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Najednou (všimněte si: jsem koupil a zahnutý nahoru snímatelná externí pevný disk dnes) my DVD / CD-ROM není čtení cokoliv. Světlo přichází, a disk otáčí, ale není DVD / CD-ROM podle počítače, nic autoruns a já nemůžete zvolit, že řídit ... je to jako by již neexistuje.
Ví někdo, co můžu udělat pro to, aby si mé DVD / CD-ROM, které mají být uznány a znovu spustit? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokud se disk ukazuje na váš bios zkuste toto
[Start] [Spustit] [Regedit] Registry Klíč: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l \ Class Název klíče: (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) Hodnota Data: [Delete All Hodnota Data od UpperFilters a LowerFilters] Poznámka: Neodstraňujte Key nebo Multi-String Values. Odstranit pouze datové hodnoty. Konec Registry a restart počítače Můj systém: --
|
|
|
|||
|
|||
|
Je neukáže kdekoli vůbec. Smyslu, v Tento počítač, atd. Je to jako, že to není připojen, ale je. Světle funguje, je whirs a všechno a já jsem se ujistit, žádné kabely jsou Unplugged. Nápověda! : /
|
|
|
|||
|
|||
|
Zní to jako pohon může být knackered pak, je-li váš BIOS nastavení správné, pak to je pouze jiné řešení, koupit novou jednotku jsou dost levné, dostanete DVD-RW za cca 20 liber
|
|
|
|||
|
|||
|
Ani nevím, co BIOS je ...? Něco, operační systém, já jsem hádat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Takže šance je, pokud nevíte, co bios je budete mít nezměnily žádné z nastavení, tak to je okna, které ztratily mechaniky. Pokud jste si projít postup jsem uvedl v předchozí příspěvek v této vlákno je správné disku problém.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
(Výchozí nastavení) Třída EnumPropPages32 Ikona Installer32 LowerFilters NoInstallClass SilentInstall Poradce při potížích-0 UpperFilter |
|
|
|||
|
|||
|
OMG, udělal jsem to, co jsi řekl, a fungovalo to dokonale!
Děkuji soooo much! Vážně jsem si myslel, že mě bude muset koupit novou ROM, ale já jsem restartoval po to, co jsi řekl, a tady! Insta-dokonalost. * tance * Děkujeme!
|
|
|
|||
|
|||
|
Žádný problém, rád bych se o nějakou pomoc, tento problém není neobvyklá s okny, mám tento problém zkušený pár krát sám
|