![]() |
|
| |||
| |||
| Ξαφνικά, (σημείωση: μόλις αγόρασαν και αγκύλος μέχρι αποσυναρμολογούμενο εξωτερικό σκληρό δίσκο σήμερα) μου DVD / CD-ROM δεν είναι τίποτα ανάγνωση. Το φως έρχεται, και ο δίσκος γυρίζει, αλλά δεν υπάρχει DVD / CD-ROM που αναφέρονται στο My Computer, δεν autoruns, και δεν μπορώ να επιλέξετε το δίσκο ... είναι σαν να μην υπάρχουν πια. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να μου DVD / CD-Rom που πρέπει να αναγνωρίζονται και να τρέχουν ξανά; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν η μονάδα δείχνει σε σχέση με το BIOS προσπαθήσουμε αυτό
[Start] [Run] [Regedit] Γραμματεία Κλειδί: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l \ Class Key Name: (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) Αξία Δεδομένα: [Διαγραφή όλων των Αξία Δεδομένα από UpperFilters και LowerFilters] Σημείωση: Μην διαγράψετε το κλειδί ή την Multi-String Αξίες. Διαγράψτε μόνο τις τιμές δεδομένων. Έξοδος Γραμματεία και Επανεκκίνηση Το σύστημά μου: --
|
|
| |||
| |||
| Δεν εμφανίζεται πουθενά, σε όλα. Σημασία, υπό τον υπολογιστή μου, κλπ. Είναι όπως δεν είναι συνδεδεμένο, αλλά είναι. Το φως λειτουργεί, τότε whirs και τα πάντα, και δεν φρόντισε τα καλώδια UNPLUGGED. Βοήθεια! : / |
|
| |||
| |||
| Ήχοι όπως και η μετάδοση της κίνησης θα μπορούσε να knackered τότε, αν το BIOS είναι σωστές τότε αυτή είναι η μόνη άλλη λύση, να αγοράσετε ένα νέο δίσκο είναι αρκετά φθηνά, πάρε ένα DVD-RW για περίπου £ 20 |
|
| |||
| |||
| Δεν γνωρίζουμε ακόμη τι είναι το BIOS ...; Ένα λειτουργικό σύστημα, είμαι μαντέψουν. |
|
| |||
| |||
| Και οι πιθανότητες είναι, αν δεν γνωρίζετε τι είναι το BIOS δεν θα έχετε αλλάξει οποιαδήποτε από τις ρυθμίσεις, ώστε να είναι τα παράθυρα που έχει χάσει την οδήγηση. Εάν ακολουθηθεί η διαδικασία που έχω αναφέρει σε προηγούμενο post σε αυτό το νήμα που θα διορθώσει το πρόβλημα οδήγησης. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
(Default) Κλάση EnumPropPages32 Εικονίδιο Installer32 LowerFilters NoInstallClass SilentInstall Troubleshooter-0 UpperFilter |
|
| |||
| |||
| omg, το έκανα αυτό που είπατε και λειτούργησε πλήρως! Soooo Σας ευχαριστώ πολύ! Σοβαρά, νόμιζα ότι θα πρέπει να αγοράσουν ένα νέο ROM, αλλά κάνει επανεκκίνηση μετά από αυτό που είπατε, και ιδού! INSTA-τελειότητα. * * χορούς Σας ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Δεν υπάρχει πρόβλημα, χαίρομαι που θα μπορούσα να είναι κάποια βοήθεια, το πρόβλημα αυτό δεν είναι ασυνήθιστο να με παράθυρα, έχω βιώσει αυτό το πρόβλημα μια-δυο φορές τον εαυτό μου |