![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Svi od nenadan, (napomena: nisam kupio i upecan gore uklonjivim vanjski hard disk danas) mojih DVD / CD-ROM pogon ne čita ništa. Svjetlo dana dolazi, a disk vrti, ali nema DVD / CD-ROM pogon navedene pod My Computer, ništa autoruns, a ja ne mogu odabrati koji drive ... to je kao da ne postoji više. Se bilo tko znati što mogu učiniti da biste dobili moj DVD / CD-ROM-a da bude priznat i ponovno prikazivati? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je disk pojavi na vašem bios probati ovo
[Start] [Run] [regedit] Registry Ključa: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Contro l \ Class Key Naziv: (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) Vrijednost Data: [Delete All Vrijednost Data od Upperfilters i Lowerfilters] Napomena: Nemojte izbrisati ključ ili Multi-String vrijednosti. Izbrišite samo podatke vrijednosti. Zatvorite Registry i Reboot My System: --
|
|
| |||
| |||
| To ne pojaviti bilo gdje na sve. Znači, pod My Computer, itd. To je kao da nije spojen, ali je. Svjetlo djela, ona whirs i svašta, a siguran sam napravio bez kabela su UNPLUGGED. Pomoć! : / |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao pogon mogao knackered onda, ako je vaš bios postavke ispravne pa to je samo drugo rješenje, kupite novi pogon su dosta jeftini, dobili DVD-RW za oko £ 20 |
|
| |||
| |||
| Ja uopce ne znam što BIOS ...? Nešto operativnog sustava, I'm guessing. |
|
| |||
| |||
| Pa su šanse, ako ne znate što BIOS ćete nisu promijenili bilo koju od postavki, tako da je sustav Windows koji je izgubio voziti. Ako idete kroz postupak sam navedeno u prethodnom post na ovom thread on će ispraviti drive problem. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Quote:
(Zadano) Klasa EnumPropPages32 Ikona Installer32 Lowerfilters NoInstallClass SilentInstall Rješavanje problema-0 UpperFilter |
|
| |||
| |||
| omg, ja sam ono što je rekao i Internet izrađen savršeno! Hvala vam soooo much! Najozbiljnije, ja sam mislio da će morati kupiti novi ROM pogon, ali JA ponovno podizanje sustava nakon što ti reče, i opa! Insta-savršenstvo. * pleše * Hvala vam! |
|
| |||
| |||
| Nema problema, drago mi je što mogu biti od neke pomoći, ovaj problem nije neobično da se s prozora, iskusila sam ovaj problem par puta sebe |