![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hirtelen, (Megjegyzés: Én most vettem és Bekapcsoltattam cserélhető külső merevlemezt ma) my DVD / CD-ROM meghajtó nem olvasat semmit. A fény jut, és a lemez forog, de nincs DVD / CD-ROM meghajtó felsorolt My Computer, autoruns semmit, és nem tudja kiválasztani, hogy a meghajtó ... ez tetszik, nem létezik többé. Tudja valaki, hogy mit tudok, hogy én a DVD / CD-ROM-ot kell ismerni, és újra futni? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a meghajtó mutat fel a BIOS try this
[Start] [Run] [Regedit] Nyilvántartó Kulcs: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l \ Class Kulcsnév: (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) Érték Data[Delete All Value Data UpperFilters és a LowerFilters] Megjegyzés: Ne törölje a gombot vagy a Multi-sztringértékei. Töröl csak az adatok értékét. Zárja be, és az újraindítás My System: --
|
|
| |||
| |||
| Ez nem jelenik meg sehol egyáltalán. Vagyis, a My Computer, stb Olyan, mint, hogy nem csatlakozik, de ez van. A könnyű munka, az whirs és mindent, és én biztos nem kábelek unplugged. Segítség! : / |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint a meghajtó lehet knackered akkor, ha a BIOS-beállítások helyesek, akkor ez az egyetlen megoldás, vegyél egy új meghajtó ezek elég olcsó, hogy a DVD-RW mintegy 20 £ |
|
| |||
| |||
| Azt sem tudom, milyen a BIOS-ban van ...? Valami operációs rendszer, I'm guessing. |
|
| |||
| |||
| Jó eséllyel, ha nem tudom, mi van a BIOS-ban lesz, nem változtak, sem a beállítások, így az ablakok, hogy elvesztette a meghajtót. Ha végignézi a már említettem egy korábbi írhasson a téma akkor a megfelelő meghajtó probléma. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Idézet:
(Alapértelmezett) Osztály EnumPropPages32 Ikon Installer32 LowerFilters NoInstallClass SilentInstall Hibaelhárító-0 UpperFilter |
|
| |||
| |||
| omg, én tettem, amit mondott, és kialakult teljesen! Köszönöm soooo sok! Komolyan, azt hittem, hogy megyünk vásárolni egy új ROM-meghajtó, de újraindítása után csinál, amit mondott, és Voila! Insta-tökéletesség. * táncok * Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Nem gond, boldog lehet egy kis segítség, ez a probléma nem az, hogy gyakori a Windows, amit eddig tapasztaltam ezt a problémát egy-két alkalommal magam |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kattogás a My Laptop Következő nap a Start Up I Get Hard Drive Not Found | YAZ | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | Szeptember 4, 2009 14:04 |
| Master & Slaving - Muszáj ezt? Corrupt file, merevlemezt nem talált | Samantha0101 | Drives & Removable Media | 5 | 27. október 2008 08:36 |
| Szerver nem található | needhelp | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 17 | 15. április 2008 18:40 |
| HDD not found | Menzina | Drives & Removable Media | 5 | 30. december 2007 17:26 |
| Lost and Found | alex | Off Topic Discussion | 1 | 22. július 2007 09:53 |
| Téma eszközök | |
| |