![]() |
|
| |||
| |||
| פתאום, (הערה: אני רק קנה ו מכור יוצרת כונן קשיח חיצוני נשלף היום) את ה-DVD / CD-ROM drive הוא לא לקרוא כלום. האור מגיע ב, וכן את הדיסק spins, אך אין DVD / CD-ROM כונן תחת המחשב שלי, שום דבר לא autoruns, ואני לא יכול לבחור את הכונן ... זה כמו זה אינו קיים יותר. מישהו יודע מה אני יכול לעשות כדי לקבל את ה-DVD / CD-ROM להכרה ולהפעיל שוב? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם הכונן מופיע ב-BIOS שלך לנסות את זה
[התחלה] [הרץ] [Regedit] הרישום מפתח: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Contro l \ Class שם מפתח: (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) ערך נתונים: [מחיקת כל ערך נתונים מ UpperFilters ו LowerFilters] הערה: אל תמחק את המפתח או את מחרוזת מרובה הערכים. למחוק רק את נתוני הערכים. יציאה הרישום ו הפעלה מחדש המערכת שלי: --
|
|
| |||
| |||
| היא אינה מופיעה בשום מקום בכלל. כלומר, תחת המחשב שלי, וכו 'זה כמו שזה לא קשור, אבל זה כן. האור עובד, זה whirs והכל, ואני לא בטוח שנעשה כבלים הם unplugged. עזרה! : / |
|
| |||
| |||
| נשמע כמו כונן knackered אז יכול להיות, אם ה-BIOS שלך נכונים אז זהו רק פתרון אחר, לקנות כונן חדש הם די זולים, לקבל DVD-RW של כ 20 £ |
|
| |||
| |||
| אני אפילו לא יודע מה את ה-BIOS הוא ...? משהו של מערכת ההפעלה, אני מנחש. |
|
| |||
| |||
| ובכן הסיכויים הם שאם אתה לא יודע מה את ה-BIOS הוא יהיה לך אף אחד לא שינה את ההגדרות, כך ש-Windows היא איבדה את הכונן. אם עוברים את ההליך יש לי מסר עם ההודעה הקודמת זה פתיל זה יהיה לתקן את הבעיה בכונן. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
(ברירת מחדל) מחלקה EnumPropPages32 סמל Installer32 LowerFilters NoInstallClass SilentInstall Troubleshooter-0 UpperFilter |
|
| |||
| |||
| omg, עשיתי מה שאמרת וזה עבד באופן מושלם! Soooo תודה רבה! ברצינות, חשבתי שאני הולך צריך לקנות כונן תקליטורים חדשים, אבל אני עושה rebooted אחרי מה שאמרת, ו voila! Insta-לשלמות. * ריקודים * תודה! |
|
| |||
| |||
| אין בעיה, אני יכול להיות שמח כ לעזור, הבעיה היא שלא נדיר עם Windows, אני חוויתי את הבעיה כמה פעמים את עצמי |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לחיצה על רעש מהמחשב הנייד הבא שלי יום ב start up אני קבל Hard Drive Not Found | Yaz | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 1 | 4 ספטמבר 2009 14:04 |
| יחידת & Slaving - האם אני צריך לעשות את זה? הקובץ פגום, כונן קשיח לא נמצא | Samantha0101 | כוננים & נשלפת | 5 | -27 אוקטובר 2008 08:36 |
| השרת לא נמצא | needhelp | רישות, מודמים & VoIP | 17 | ה -15 לאפריל 2008 18:40 |
| HDD לא נמצא | Menzina | כוננים & נשלפת | 5 | 30 דצמבר 2007 17:26 |
| אבדות ומציאות | אלכס | דיון Off topic | 1 | 22 יולי 2007 09:53 |
| שרשרת כלים | |
| |