![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Visi staiga, (pastaba: aš ką tik nupirko ir užsikabinęs nuimamas išorinį kietąjį diską šiandien) Mano DVD / CD-ROM nėra ką skaityti. Šviesa ateina, o diskas sukasi, bet ten nėra DVD / CD-ROM, išvardytų "My Computer", nieko autoruns, ir aš negaliu pasirinkti, kad diskas ... tai kaip ji nebeegzistuoja. Ar kas nors žino, ką aš galiu padaryti, kad mano DVD / CD-ROM turi būti pripažintas ir vėl veikia? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei diskas rodo ant BIOS, pabandykite
[Pradžia] [Run] [Regedit] Registras Raktas: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l \ klasė Raktažodžiai pavadinimas: (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) Reikšmė Duomenys: [Trinti viską Reikšmė Duomenys nuo UpperFilters ir LowerFilters] Pastaba: Negalima pašalinti Raktažodžiai arba Multi-String vertybės. Ištrinti tik duomenų reikšmės. Išeikite iš registro ir perkraukite Mano sistema: --
|
|
| |||
| |||
| Jis nerodo bet ne visi. Prasme, Mano kompiuteris, ir tt Tai lyg tai nėra susiję, bet ji yra. Šviesos darbus, ji whirs ir viskas, ir aš padariau tikrai ne kabeliai yra išjungtas. Padėti! : / |
|
| |||
| |||
| Panašiai, kaip vairuoti galima knackered tada, jeigu jūsų BIOS nustatymai yra teisingi, tada tai tik kitas sprendimas, pirkti naują diską jie yra pakankamai pigūs, gaukite DVD-RW maždaug £ 20 |
|
| |||
| |||
| Aš net nežinau ką BIOS yra ...? Kažkas operacinėje sistemoje, I'm guessing. |
|
| |||
| |||
| Na yra tikimybė, jeigu jūs nežinote, kas yra BIOS, jums teks nepasikeitė jokių nustatymų, todėl langai, neteko vairuoti. Jei einate per procedūrą aš pareiškė ankstesnio posto šioje temoje bus teisingas disko problema. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Citata:
(Pagal nutylėjimą) Klasė EnumPropPages32 Icon Installer32 LowerFilters NoInstallClass SilentInstall Trik-0 UpperFilter |
|
| |||
| |||
| OMG, aš ką pasakė ir viskas veikia puikiai! Thank you soooo much! Rimtai, Maniau, kad teks pirkti nauja ROM, bet man perleist po ką sakei, ir voila! Insta-tobulybė. * šokiai * Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų, aš džiaugiuosi, galėtų būti kai kurių pagalba, ši problema yra ne Nedažni su Windows, turiu patirties ši problema kelis kartus save |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Paspaudę triukšmas my Laptop Sekanti diena Start Up I Get Hard Drive Not Found | Yaz | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Rugsėjis 4, 2009 14:04 |
| Master & Stebėjimo - aš turiu daryti? Sugadintas failas, kietasis diskas nerastas | Samantha0101 | Drives & Removable Media | 5 | 27 spalis 2008 08:36 |
| Serveris nerastas | needhelp | Networking, Modems & VoIP | 17 | Balandis 15, 2008 18:40 |
| HDD nerastas | Menzina | Drives & Removable Media | 5 | 30 gruodis 2007 17:26 |
| Lost and Found | Alex | Off Topic Discussion | 1 | 22 liepa 2007 09:53 |
| Temos įrankiai | |
| |