![]() |
|
| |||
| |||
| Visiem pēkšņi, (piezīme: Es tikko nopirkto un saliekts līdz maināmu ārējo cieto disku today) manas DVD / CD-ROM disks nav lasījums neko. Lampiņa, un disks spins, bet nav DVD / CD-ROM drive uzskaitīti My Computer, nekas autoruns, un es nevaru izvēlēties, ka disks ... tas ir kā tas vairs neeksistē. Vai kāds zina, ko es varu darīt, lai iegūtu manu DVD / CD-ROM, kas jāatzīst un atkal darboties? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja disku parādās jūsu BIOS try this
[Start] [Run] [Regedit] Reģistrs Key: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l \ Class Key Name: (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) Vērtība Dati: [Delete All Value Dati no Augšējie filtri un LowerFilters] Piezīme: Nelietojiet izdzēst taustiņu vai Multi-String Values. Izdzēst tikai datu vērtības. Izejiet no reģistra un Reboot Mana sistēma: --
|
|
| |||
| |||
| Tas neparādās nekur nemaz. Nozīmē, zem My Computer, uc Tas ir tāpat, tas nav saistīts, bet tā ir. Ņemot vērā darbu, tā whirs un viss, un es pārliecinājos, ne kabeļi ir atvienots. Palīdzība! : / |
|
| |||
| |||
| Līdzīgi kā vadīt varētu knackered tad, ja jūsu BIOS uzstādījumi ir pareizi, tad tas ir vienīgais risinājums, nopirkt jaunu disku tās ir pietiekami lētas, iegūt DVD-RW apmēram £ 20 |
|
| |||
| |||
| Es pat nezinu, ko BIOS ir ...? Kaut operētājsistēmas, I'm guessing. |
|
| |||
| |||
| Arī iespējas ir, ja jūs nezināt, ko bios ir Jums nav mainījušies jebkuru iestatījumu, tāpēc logus, ir zaudējis disku. Ja jums iet caur I procedūra ir norādīts iepriekšējā amatā šis pavediens būs pareizs jūsu diska problēmu. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Quote:
(Default) Klase EnumPropPages32 Icon Installer32 LowerFilters NoInstallClass SilentInstall Traucējummeklētāja-0 UpperFilter |
|
| |||
| |||
| OMG, es darīju to, ko tu teici, un tas strādāja lieliski! Thank you soooo much! Nopietni, es domāju, ka man nāksies pirkt jaunu ROM disks, bet es rebooted pēc tam darīt to, ko jūs teicāt, un voila! Insta-pilnību. * dejas * Paldies! |
|
| |||
| |||
| Nav problēmu, priecīgs es varētu būt daži palīdzību, šī problēma nav nekas neparasts ar logiem, es izjutu šo problēmu pāris reizes sevi |