![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Nagle, (uwaga: Ja po prostu kupić i podłączyć do odłączalnego zewnętrzny dysk twardy dzisiaj) moje DVD / CD-ROM nie jest czytanie czegokolwiek. Światło pochodzi, a dysk obroty, ale nie jest DVD / CD-ROM wymienionych w oknie Mój komputer nic autoruns, i nie mogę wybrać, że dysk ... it's like to już nie istnieje. Czy ktoś wie, co mogę zrobić, aby moje DVD / CD-ROM, które mają być uznane i uruchomiony ponownie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli dysk nie wskazuje na BIOS try this
[Start] [Uruchom] [Regedit] Rejestr Klucz: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l \ Class Nazwa klucza: (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) Wartość Dane: [Usuń wszystkie wartości Dane z UpperFilters i LowerFilters] Uwaga: Nie usuwaj klucza lub Multi-String Values. Usuń tylko wartości danych. Wyjście z rejestru i Reboot My System: --
|
|
| |||
| |||
| Nie wszędzie pojawiają się na wszystkich. Znaczenie, w folderze Mój komputer, itp. To jak nie jest podłączony, ale jest. Światło działa, to whirs i wszystko, a ja się na pewno nie są odłączone kable. Pomoc! : / |
|
| |||
| |||
| Brzmi jak dysk może być knackered wówczas, BIOS ustawienia są poprawne, że jest to jedyne rozwiązanie, kupić nowy dysk są one tanie, ale dostać DVD-RW około £ 20 |
|
| |||
| |||
| I don't even know what BIOS jest ...? Coś dla systemu operacyjnego, I'm guessing. |
|
| |||
| |||
| Więc szanse są, jeśli nie wiesz co to jest bios nie uległy zmianie żadnych ustawień, więc jest to okna, które straciły dysku. Jeśli przejście przez procedurę Mam w poprzednim post w tym wątku będzie poprawne dysk problemu. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Cytat:
(Domyślna) Klasa EnumPropPages32 Ikona Installer32 LowerFilters NoInstallClass SilentInstall Troubleshooter-0 UpperFilter |
|
| |||
| |||
| omg, zrobiłem to, co powiedział pan, i to działało doskonale! Thank you soooo much! Seriously, Myślałem, że będzie musiał kupić nowy ROM uruchomiony ponownie, ale po co ten pan powiedział, i voila! Insta-perfekcji. * tańce * Dziękujemy! |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu, mogę być zadowolony z pomocy, problem ten nie jest często z okien, mam doświadczenie ten problem kilka razy, ja |
![]() |
|
| Zakładki |