![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Naraz (všimnite si: jsem koupil a zahnutý hore odnímateľné externý pevný disk dnes) my DVD / CD-ROM nie je čítanie čokoľvek. Svetlo prichádza, a disk otáča, ale nie je DVD / CD-ROM podľa počítača, nič Autoruns a já nemôžete zvoliť, že riadiť ... je to ako by už neexistuje. Vie niekto, čo môžem urobiť pre to, aby si moje DVD / CD-ROM, ktoré majú byť uznané a znovu spustiť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak sa disk ukazuje na váš bios skúste toto
[Start] [Spustiť] [Regedit] Registre Kľúč: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l \ Class Názov kľúča: (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) Hodnota Data: [Delete All Hodnota Data od UpperFilters a LOWERFILTERS] Poznámka: Neodstraňujte Key alebo Multi-String Values. Odstrániť iba dátové hodnoty. Koniec Registre a reštart počítača Môj systém: --
|
|
| |||
| |||
| Je neukáže kdekoľvek vôbec. Zmysle, v Tento počítač, atď Je to ako, že to nie je pripojené, ale to je. Svetlo funguje, je whirs a všetko a ja som sa uistiť, žiadne káble sú Unplugged. Pomoc! : / |
|
| |||
| |||
| Znie to ako pohon môže byť knackered potom, ak je váš BIOS nastavenia správne, potom to je len iné riešenie, kúpiť novú jednotku sú dosť lacné, dostanete DVD-RW za cca 20 libier |
|
| |||
| |||
| Ani nevím, co BIOS je ...? Niečo, operačný systém, já jsem hádať. |
|
| |||
| |||
| Takže šanca je, ak neviete, čo bios je budete mať nezmenili žiadne z nastavenia, tak to je okná, ktoré stratili mechaniky. Ak ste si prejsť postup som uviedol v predchádzajúcej príspevok v tejto vlákno je správne disku problém. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Citácia:
(Predvolené nastavenie) Trieda EnumPropPages32 Ikona Installer32 LOWERFILTERS NoInstallClass SilentInstall Poradca pri ťažkostiach-0 UpperFilter |
|
| |||
| |||
| OMG, urobil som to, čo si povedal, a fungovalo to dokonale! Děkuji soooo much! Vážne som si myslel, že ma bude musieť kúpiť novú ROM, ale já jsem restartoval po to, čo si povedal, a tady! Insta-dokonalosť. * Tanca * Ďakujeme! |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém, rád by som sa o nejakú pomoc, tento problém nie je neobvyklá s oknami, mám tento problém skúsený pár krát sám |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kliknutím Hluk z môjho notebooku Pozítří na Start Up I Get Hard Drive Not Found | Yaz | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 4.září 2009 14:04 |
| Master & zotročovania - mám na to? Corrupt file, pevný disk nebol nájdený | Samantha0101 | Drives & Removable Media | 5 | 27. októbra 2008 08:36 |
| Server nenalezen | needhelp | Siete, Modemy & VoIP | 17 | 15. apríla 2008 18:40 |
| HDD nenalezena | Menzina | Drives & Removable Media | 5 | 30. decembra 2007 17:26 |
| Straty a nálezy | alex | Vypnúť Téma diskusie | 1 | 22. júla 2007 09:53 |
| Thread Tools | |
| |