![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Сви од изненадан, (напомена: нисам купио и упецан горе уклоњивим спољни хард диск данас) мојих ДВД / ЦД-РОМ погон не чита ништа. Свјетло дана долази, а диск врти, али нема ДВД / ЦД-РОМ погон наведене под Мы Цомпутер, ништа ауторунс, а ја не могу да изаберете који дриве ... то је као да не постоји више. Се било ко кноткле шта могу учинити да бисте добили мој ДВД / ЦД-РОМ-а да буде признат и поново приказују? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако је диск појави на вашем БИОС-пробати ово
[Старт] [Рун] [регедит] Регистар Кључа: ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СЫСТЕМ \ ЦуррентЦонтролСет \ Цонтра л \ Цласс Кеы Назив: (4Д36Е965-Е325-11це-БФЦ1-08002БЕ10318) Вредност Дата: [Делете Алл Вредност Дата од Упперфилтерс и Лоуерфилтерс] Напомена: Немојте обрисати кључ или Мулти-Стринг вредности. Избришите само податке вредности. Напустите Регистры и ребоот Мы Сыстем: --
|
|
| |||
| |||
| То не појавити било где на све. Значи, под Мы Цомпутер, итд То је као да није спојен, али је. Светло дела, она ухирс и свашта, а сигуран сам направио без каблова су УНПЛУГГЕД. Помоћ! : / |
|
| |||
| |||
| Звучи као погон могао кнацкеред онда, ако је ваш БИОС-подешавања исправне па то је само друго решење, купите нови погон су доста јефтини, добили ДВД-РУ за око 20 £ |
|
| |||
| |||
| Ја уопце не знам шта БИОС ...? Нешто оперативног система, И'м гуессинг. |
|
| |||
| |||
| Па су шансе, ако не знате шта БИОС ћете нису променили било коју од поставки, тако да је систем Уиндоус који је изгубио возити. Ако идете кроз поступак сам наведено у претходном пост на овом тхреад он ће исправити дриве проблем. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Куоте:
(Подразумевано) Класа ЕнумПропПагес32 Икона Инсталлер32 Лоуерфилтерс НоИнсталлЦласс СилентИнсталл Решавање проблема-0 УпперФилтер |
|
| |||
| |||
| омг, ја сам оно што је рекао и то израђен савршено! Хвала вам соооо муцх! Најозбиљније, ја сам мислио да ће морати да купите нови РОМ погон, али ЈА поновно подизање система након што ти рече, и опа! Инста-савршенство. * Плеше * Хвала вам! |
|
| |||
| |||
| Нема проблема, драго ми је што могу бити од неке помоћи, овај проблем није необично да се с прозора, искусила сам овај проблем пар пута себе |