![]() |
|
| |||
| |||
| Aniden, (Not: Sadece satın aldım ve bir taşınabilir harici sabit disk bugün) DVD / CD-Rom sürücü bağladım şey okuma değildir. Işık, ve gelen diskin spin, ancak herhangi bir DVD / CD-Rom Bilgisayarım'ı şey autoruns altında listelenen sürücü ve bu sürücüyü seçemezsiniz ... bu gibi artık mevcut değil's. Herkes ben / CD DVD almak için neler yapabileceğini biliyor mu-Rom tanınması ve yeniden yayınlanmaya? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sürücü kadar BIOS üzerinde gösterir bu deneyin
[Start] [Run] [Regedit] Kayıt Defteri Anahtar: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Contro L \ Sınıf Anahtar Adı: (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) Fiyat Veri: Tüm Değer Silinmesini [ Veri UpperFilters ve LowerFilters gelen] Not: Anahtar veya Çok Dizeli Değerler silmeyin. Sadece veri değerleri silin. Kayıt Defteri ve Reboot Benim Sistemi: --
|
|
| |||
| |||
| Bu her yerde hiç gösterilmez. Anlamı, Bilgisayarım'ı gibi bağlı değil bu, küçük ama öyle. Işık çalışır, bu whirs ve her şey, ben hiç emin kablolar unplugged yapılmakta. Yardım! : / |
|
| |||
| |||
| Sürücü gibi daha sonra, eğer BIOS ayarlarını sonra da tek çözüm doğru olduğunu, yeni bir onlar ucuz yeterli sürücü almak, yaklaşık 20 £ için bir DVD-RW almak bozuk olabilir |
|
| |||
| |||
| Hatta BIOS ne olduğunu bilmiyorum ...? Bir şey işletim sistemi, ben tahmin ediyorum. |
|
| |||
| |||
| Eğer BIOS sizi, bu sürücü kaybetti pencereler tüm ayarları değişmemiştir olacak ne olduğunu bilmiyorum Şey şansı vardır. Eğer ben bu sürücü sorunu düzeltmesi bu iplik bir önceki yazı in the prosedürü geçer. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
(Standart) Sınıf EnumPropPages32 Simge Installer32 LowerFilters NoInstallClass SilentInstall Sorun Giderici-0 UpperFilter |
|
| |||
| |||
| OMG, sana ne yaptığını söyledi ve mükemmel çalıştı! Soooo size çok teşekkür ederim! Cidden, ben yeni bir ROM sürücü satın almak olacak olduğunu düşündü, ama ben ne yapıyorum dedi sonra yeniden başlatılması ve Voila! Insta-mükemmellik. * danslar * Thank you! |
|
| |||
| |||
| , Bu sorunun iki kez yaşamış Sorun yok, biraz yardımcı olabilir sevindim, bu sorun Windows ile nadir getirmemektir kendimi |