![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| І раптом, (примітка: Я тільки що купили і підключили знімних зовнішніх жорстких дисків сьогодні) My DVD / CD-ROM привід не читав нічого. Приходить на світ, і диск спини, але немає DVD / CD-дисків, перелічених у "Мій комп'ютер", нічого Autoruns, і я не можу вибрати, що диски ... це як воно більше не існує. Хто-небудь знає, що я можу зробити, щоб мій DVD / CD-ROM, щоб бути визнаним і знову працюють? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо на диску з'являється на вашому BIOS Try This
[Start] [Run] [Regedit] Реєстр Ключ: HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Control L \ Class Назва розділу: (4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318) Співвідношення Дані: [Видалити всі Значення Дані від UpperFilters і LowerFilters] Примітка: Не видалити ключ або декількох строкових значень. Видалити лише значення даних. Вихід реєстру та перезавантажте комп'ютер Моя система: --
|
|
| |||
| |||
| Вона не з'являється в будь-якому місці і все. Сенс, в папці Мій комп'ютер і т.д. Це все одно це не пов'язано, але це так. Світло працює, whirs і все, і я впевнений, є Unplugged без кабелів. Допомога! : / |
|
| |||
| |||
| Схоже, диск може бути виснажений потім, якщо ваші налаштування BIOS правильно те, що поки є єдиним рішенням, купити новий диск вони досить дешеві, отримати DVD-RW близько £ 20 |
|
| |||
| |||
| Я навіть не знаю, що BIOS це ...? Что-то операційна система, я вгадую. |
|
| |||
| |||
| Ну шансів, якщо ви не знаєте, що це BIOS ви не змінили будь-які налаштування, так що це вікна, які втратили диск. Якщо ви йдете в порядку я вже говорив в попередньому пості в цій темі він буде правильним накопичувача проблеми. |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Цитата:
(За замовчуванням) Клас EnumPropPages32 Icon Installer32 LowerFilters NoInstallClass SilentInstall Усунення несправностей-0 UpperFilter |
|
| |||
| |||
| OMG, я зробив те, що ви сказали, і він працював відмінно! Спасибо Soooo багато! Серйозно, я думала, що доведеться купити новий дисків, але після перезавантаження я роблю те, що ви сказали, і вуаля! Миттєвий досконалості. * Танцює * Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Немає проблем, радий, що може мати деяку допомогу, ця проблема не є незвичайним, щоб з вікнами, у мене виникла ця проблема кілька разів собі |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Натискання Шум від Мій ноутбук наступного дня на Start Up I Get жорсткий диск не знайдено | Yaz | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 4 вересня 2009 14:04 |
| Master & стежить - Чи потрібно мені це зробити? Пошкоджений файл, жорсткий диск не знайдено | Samantha0101 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 27 жовтня 2008 08:36 |
| Сервер не знайдено | needhelp | Мережа, Модеми & VoIP | 17 | 15 квітня 2008 18:40 |
| Жорсткий диск не знайдено | Menzina | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 30 грудня 2007 17:26 |
| Втрачений і знайдений | Alex | Off Topic Discussion | 1 | 22 липня 2007 09:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |