![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добър вечер на всички. Аз бях като малък проблем с моя десктоп компютър (Оптима Pentium 4). Когато един MP3 плейър или USB флаш устройство е прикрепен към някой от USB портове на компютъра ще признае, че е там и бърз достъп, ще се появи в My Computer файла, обаче, всеки опит за отваряне на устройството и преглеждане на файлове, води до следното съобщение "Моля, поставете диска в устройството: X". Имам unistalled и reinstalled драйверите, имам търсили за нови актуализации и намериха нито една. Имам Run Ad-Aware и Spy Bot и това помогна малко. Също така, когато се използва CD същото съобщение се появява, освен ако CD е в компютъра, когато тя беше рестартиран, в който случай CD ще работи правилно, но не и други ще го направят. Компютърът ще се четат музиката CDS във WMA формат, но няма да се четат данни от всякакъв вид, освен ако е в CD устройството, когато компютърът е включен, или рестартиран. Аз опитах няколко MP3 плеъри и USB флаш дискове със същия резултат. Всички, които работят добре и в други компютри. Всяко Помощ ще бъде много ценена, както аз искам DONT особено за преформатиране на harddrive. Наздравици |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като Windows проблем.
Аз го, че е нова, така че бихте могли да опитате System Restore, че ще отмени вашия компютър обратно на седмица или така. Ако можеш да се върнеш миналото, когато проблемът започнете, може да бъде сортиран. За да направите System Restore Начало - Всички програми - Аксесоари - Помощ - System Restore Нека тя да си неща и тогава да видим какво ще стане Моята система: Eclipse
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Компютърни навик четете новите овена. | KiraxYamato | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 20 ноември 2009 година 17:49 |
| Препоръчителни компютърни части гид 3 - Прочети, преди да публикувате | Carbon | Общи Хардуер Чат | 10 | 24 май 2009 г. 05:51 |
| Нов компютър няма да прочетете Windows диск | Danlennon3 | Общи Софтуер Чат | 1 | 6 Март 2009 03:41 |
| Програма отказва да деинсталирате от моя компютър! | polakstanek | Windows операционни системи | 7 | 29 Jan 2008 18:16 |
| Компютърна само половината разпознава сменяем USB устройства? | Saffire | Дискове & сменяемите носители | 5 | 13 Jan 2008 04:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |