menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Drives & Removable Media

Register

Počítač odmítá číst informace z CD nebo USB.

Reply

Thread Nástroje
Old 8 listopadu 2007, 04:55
Nový člen skupiny

Default Počítač odmítá číst informace z CD nebo USB.

Večer všem. Byl jsem s malý problém s mým stolním počítačem (Optima Pentium 4). Když je MP3 přehrávač nebo USB flash disk připojený k některé z portů USB počítače uzná, že je tam i zástupce se objeví v souboru Tento počítač, ale každý pokus se přístroj otevřít a zobrazit soubory výsledky v následující zprávu "Prosím vložte disk do mechaniky: X". Mám unistalled a přeinstalovat ovladače, jsem hledal nové aktualizace a nenalezl. Mám spustit Ad-Aware a Spy Bot a to pomohlo jen nepatrně. Také tehdy, když se CD používá stejná zpráva se zobrazí, pokud je CD v počítači, když to bylo znovu, v takovém případě CD bude fungovat správně, ale nikdo jiný tak učiní. Počítač bude číst hudební CD ve formátu WMA, ale nebude číst data jakéhokoli druhu, ledaže bylo CD v mechanice, kdy byl počítač zapnutý nebo restartován. Zkoušel jsem několik mp3 přehrávače a USB flash disků se stejným výsledkem. To vše funguje dobře na jiných počítačích.
Jakýkoliv pomoci chtěl bych být mnoho ocenil jako já dont zvláště chcete přeformátovat pevný disk.
Na zdraví
Old 17.listopadu 2007, 08:10
Moderátor skupiny

Default Počítač odmítá číst informace z CD nebo USB.

Zní to jako problém Windows.

Mám to brát tak, že je nový, takže můžeš zkusit obnovení systému, který bude roll počítače zpět za týden nebo tak nějak. Pokud se můžete vrátit zpět minulosti, kdy se potíže objevily, může vám být tříděny.

Chcete-li pro obnovu systému

Start - Všechny programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Obnovení systému

Nechte si své věci a poté, co se stane

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přečtěte si nový počítač Wont Rams. KiraxYamato Procesory, základní desky & RAM 3 20.listopadu 2009 17:49
Doporučené počítačové díly příručka 3 - Přečtěte si před odesláním Carbon Obecné Hardware Chat 10 24. květen 2009 05:51
Nový počítač bude nečtli Windows Disk Danlennon3 Obecné Software Chat 1 6. března 2009 03:41
Program odmítá odinstalujte ze svého počítače! polakstanek Operační systémy Windows 7 29. ledna 2008 18:16
Počítačové jen polovina odnímatelná rozpozná USB zařízení? Saffire Drives & Removable Media 5 13. ledna 2008 04:11
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.