![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Večer všem. Byl jsem s malý problém s mým stolním počítačem (Optima Pentium 4). Když je MP3 přehrávač nebo USB flash disk připojený k některé z portů USB počítače uzná, že je tam i zástupce se objeví v souboru Tento počítač, ale každý pokus se přístroj otevřít a zobrazit soubory výsledky v následující zprávu "Prosím vložte disk do mechaniky: X". Mám unistalled a přeinstalovat ovladače, jsem hledal nové aktualizace a nenalezl. Mám spustit Ad-Aware a Spy Bot a to pomohlo jen nepatrně. Také tehdy, když se CD používá stejná zpráva se zobrazí, pokud je CD v počítači, když to bylo znovu, v takovém případě CD bude fungovat správně, ale nikdo jiný tak učiní. Počítač bude číst hudební CD ve formátu WMA, ale nebude číst data jakéhokoli druhu, ledaže bylo CD v mechanice, kdy byl počítač zapnutý nebo restartován. Zkoušel jsem několik mp3 přehrávače a USB flash disků se stejným výsledkem. To vše funguje dobře na jiných počítačích. Jakýkoliv pomoci chtěl bych být mnoho ocenil jako já dont zvláště chcete přeformátovat pevný disk. Na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako problém Windows.
Mám to brát tak, že je nový, takže můžeš zkusit obnovení systému, který bude roll počítače zpět za týden nebo tak nějak. Pokud se můžete vrátit zpět minulosti, kdy se potíže objevily, může vám být tříděny. Chcete-li pro obnovu systému Start - Všechny programy - Příslušenství - Systémové nástroje - Obnovení systému Nechte si své věci a poté, co se stane Můj systém: Eclipse
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přečtěte si nový počítač Wont Rams. | KiraxYamato | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 20.listopadu 2009 17:49 |
| Doporučené počítačové díly příručka 3 - Přečtěte si před odesláním | Carbon | Obecné Hardware Chat | 10 | 24. květen 2009 05:51 |
| Nový počítač bude nečtli Windows Disk | Danlennon3 | Obecné Software Chat | 1 | 6. března 2009 03:41 |
| Program odmítá odinstalujte ze svého počítače! | polakstanek | Operační systémy Windows | 7 | 29. ledna 2008 18:16 |
| Počítačové jen polovina odnímatelná rozpozná USB zařízení? | Saffire | Drives & Removable Media | 5 | 13. ledna 2008 04:11 |
| Thread Nástroje | |
| |