μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Computer αρνείται να διαβάσει πληροφορίες από CD ή από συσκευές USB.

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Νοεμβρίου 2007, 04:55
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Computer αρνείται να διαβάσει πληροφορίες από CD ή από συσκευές USB.

Evening όλα. Έχω ήδη έχει ένα μικρό πρόβλημα με τον επιτραπέζιο υπολογιστή μου (Optima Pentium 4). Όταν ένα mp3 player ή USB λάμψη οδηγώ επισυνάπτεται σε οποιαδήποτε από τις θύρες USB του υπολογιστή, θα αναγνωρίσει ότι υπάρχει και μια συντόμευση θα εμφανιστεί στο φάκελο Ο Υπολογιστής μου, ωστόσο, κάθε προσπάθεια για να ανοίξετε τη συσκευή και δείτε τα αποτελέσματα τα αρχεία των εξής μήνυμα "Παρακαλώ εισάγετε το δίσκο στη μονάδα: X". Έχω unistalled και επανεγκατάσταση των προγραμμάτων οδήγησης, έχω αναζητήσει νέες ενημερώσεις και βρέθηκαν Καμία. Έχω τρέξει Ad-Aware και Spy Bot και αυτό βοήθησε ελαφρά. Επίσης, όταν ένα CD χρησιμοποιείται το ίδιο μήνυμα εμφανίζεται Αν δεν το CD ήταν στον υπολογιστή, όταν έγινε επανεκκίνηση, στην οποία περίπτωση το CD θα λειτουργήσει σωστά, αλλά δεν άλλοι θα το κάνουν. Ο υπολογιστής θα διαβάσει τα CD μουσικής σε μορφή WMA, αλλά δεν θα διαβάσει τα δεδομένα της κάθε είδους Αν δεν ήταν το CD στη μονάδα όταν ο υπολογιστής σε λειτουργία ή επανεκκίνηση. Έχω δοκιμάσει διάφορα mp3 και usb κινήσεις λάμψης με το ίδιο αποτέλεσμα. Όλα αυτά δουλεύουν μια χαρά σε άλλους υπολογιστές.
Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί πολύ, όπως Ι dont ιδιαίτερα να διαμορφώσετε το σκληρό δίσκο.
Εις υγεία
Old 17 Νοεμβρίου, 2007, 08:10
Συντονιστής Ομάδας

Default Computer αρνείται να διαβάσει πληροφορίες από CD ή από συσκευές USB.

Ακούγεται σαν ένα πρόβλημα των Windows.

Θεωρώ ότι είναι ένα νέο, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε μια επαναφορά του συστήματος που θα επαναφέρετε τον υπολογιστή σας μια εβδομάδα ή έτσι. Εάν μπορείτε να πάτε πίσω παρελθόν, όταν ξεκίνησε το πρόβλημα, ενδέχεται να αποτελέσουν αντικείμενο διαλογής.

Για να κάνετε επαναφορά του συστήματος

Έναρξη - Όλα τα προγράμματα - Αξεσουάρ - Εργαλεία συστήματος - Επαναφορά Συστήματος

Ας το κάνουμε πράγματα του και στη συνέχεια να δούμε τι θα συμβεί

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Υπολογιστή Συνηθισμένος Διαβάστε Νέο Rams. KiraxYamato Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 20 Νοέμβρη 2009 17:49
Συνιστώμενα Μέρη Υπολογιστών Οδηγό 3 - Διαβάστε Πριν απόσπαση Carbon Γενική Συζήτηση Hardware 10 24η Μαΐου 2009 05:51
Νέα υπολογιστή δεν θα Διαβάστε Windows Disk Danlennon3 Γενικά Λογισμικό Chat 1 6 Μαρ 2009 03:41
Πρόγραμμα αρνείται να απεγκαταστήσετε από τον υπολογιστή μου! polakstanek Λειτουργικά συστήματα Windows 7 29 Ιαν 2008 18:16
Ο υπολογιστής αναγνωρίζει μόνο τα μισά αποσπώμενες συσκευές USB; SAFFIRE Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 5 13 Ιαν 2008 04:11
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.