![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Večer svima. Ive 'bio vlasništvo mali problem s moje stolno računalo (Optima Pentium 4). Kada je priključena mp3 player ili USB bljesak voziti na bilo koji od USB porta na računalo neće priznati da je tamo i prečac će se pojaviti u datoteci Moj Računalo, međutim svaki pokušaj otvoriti uređaj i pogled kartoteka rezultate u sljedećoj poruci "Molim umetnite disk u pogon: X". Imam unistalled i reinstalirati drivere, Imam traženje za nov obnove i ne nađe. Imam trčanje Ad-Aware i Spy Bot i to je malo pomoglo. Isto tako kada se koristi isti CD prikazat će se poruka, osim ako CD je u računalo kada je to ponovno pokretanje, u kojem slučaju CD-a će raditi ispravno, ali ne i drugi će to učiniti. Računalo će pročitati glazbenih CD-a u WMA formatu, ali neće čitanje podataka bilo koje vrste, osim ako CD je u pogon kada je okrenut na računalo ili ponovno pokretanje. Pokušao sam nekoliko mp3 playeri i usb bljesak Pogoni s istim rezultatom. Sve što raditi na drugim računalima. Bilo koji pomoć bi bilo velik dio poštovati kao što sam osobito ne želite formatirati harddrive. Živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao Windows problem.
Ja ga uzeti da je novi, tako da bi mogao pokušati vratiti sistem koji će roll računalo leđa tjedan dana ili tako. Ako možete vratiti prošlost kada je počeo problem, vi svibanj biti sortirani. Za napraviti sistem vratiti Start - All Programs - Accessories - System Tools - System Restore Neka to svoje stvari i onda vidjeti što će se dogoditi My System: Eclipse
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Computer Wont Pročitajte New ovnova. | KiraxYamato | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 20 studeni 2009 17:49 |
| Preporučeni Computer Parts Vodič 3 - Procitaj Prije Postanja | Carbon | General Hardware Chat | 10 | 24. svibanj 2009 05:51 |
| Novo računalo neće Pročitajte Windows Disk | Danlennon3 | Općenito Software Chat | 1 | 6. ožujak 2009 03:41 |
| Program za deinstalaciju odbije od moj računalo! | polakstanek | Windows Operating Systems | 7 | 29 siječanj 2008 18:16 |
| Računalo prepoznaje samo pola removable USB uređaja? | Saffire | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 13 siječanj 2008 04:11 |
| Thread Tools | |
| |