A számítógép nem hajlandó olvasni információkat CD-re vagy USB eszközöket.
Minden este. Már miután egy kis probléma az én asztali számítógép (Optima Pentium 4). Ha egy mp3 lejátszó vagy USB flash meghajtó csatolt bármely USB port a számítógép fel fogja ismerni, és van egy parancsikon jelenik meg a Sajátgép-fájl, azonban bármely kíséreljük meg felnyitni a készüléket, és fájlok megtekintéséhez az alábbi következményekkel jár üzenet "Helyezzen be egy lemezt az A meghajtóba: X". Van unistalled és reinstalled a sofőröket, Kerestem az új frissítéseket, és nem talált. Van run Ad-Aware és a Spy Bot és ez segített egy kicsit. Akkor is, amikor egy CD-t használják ugyanazt a üzenet jelenik meg, kivéve, ha a CD-ben, amikor a számítógép újraindítását, amely esetben a CD-n fog működni, de nem mások fogják megtenni. A számítógép beolvassa a zenei CD-WMA formátumban, de nem olvas adatokat semmilyen volt, kivéve, ha a CD-t a meghajtóba, amikor a számítógép bekapcsolása vagy újraindítása. Próbáltam több mp3 lejátszók és USB flash drive-val azonos eredményt ad. Mindent, ami jól működik más számítógépen.
Akármi segít akar lenni nagy népszerűségnek örvend, mint én dont akar, különösen arra, hogy az harddrive.
Egészségére
|