פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

המחשב מסרב לקרוא תקליטורי מידע או התקני ה-USB.

Reply

שרשרת כלים
Old 8 נובמבר 2007, 04:55
קבוצת חברות חדשות

Default המחשב מסרב לקרוא תקליטורי מידע או התקני ה-USB.

כל הערב. אני נתקל בבעיה קטנה עם המחשב השולחני שלי (אופטימה פנטיום 4). כאשר נגן mp3 או כונן הבזק מסוג USB מחובר כל יציאות ה-USB של המחשב יהיה לזהות זה שם הקיצור יופיע הקובץ על המחשב שלי, אולם כל ניסיון לפתוח את המכשיר ולהציג תוצאות קבצים להודעה הבאה "אנא הכנס דיסק לכונן: X". יש לי unistalled ו להתקין מחדש מנהלי התקנים, יש לי לחפש עדכונים חדשים ואף אחד נמצא. אני חייב לרוץ Ad-aware ואת ספיי בוט וזה עזר מעט. גם כאשר התקליטור משמש אותו המסר יוצג אלא אם התקליטור היה המחשב כאשר הוא היה מחדש, ובמקרה תקליטור יעבוד כראוי, אך לא יעשו זאת אחרים. המחשב יהיה לקרוא תקליטורי מוזיקה בפורמט WMA, אבל לא לקרוא נתונים מכל סוג שהוא, אלא אם כן היה תקליטור לכונן כאשר המחשב או מופעל מחדש. ניסיתי כמה נגני MP3 וכונני USB Flash עם תוצאה זהה. הפועלים בסדר במחשבים אחרים.
כל עזרה תהיה להערכה רבה במיוחד כמו אני לא רוצה לאתחל מחדש harddrive.
לחיים
Old 17 נובמבר 2007, 08:10
מנהל קבוצת

Default המחשב מסרב לקרוא תקליטורי מידע או התקני ה-USB.

נשמע כמו בעיה של Windows.

אני מניח שזה אחד חדש, אז אתה יכול לנסות שחזור מערכת כי תגלגל את המחשב בחזרה כשבוע. אם אתה יכול לחזור בעבר כאשר הבעיה החלה, ייתכן מיון.

כדי לעשות שחזור מערכת

התחל - כל התוכניות - עזרים - כלי מערכת - שחזור המערכת

תן לזה לעשות את שלו, ואז נראה מה קורה

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.