![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| כל הערב. אני נתקל בבעיה קטנה עם המחשב השולחני שלי (אופטימה פנטיום 4). כאשר נגן mp3 או כונן הבזק מסוג USB מחובר כל יציאות ה-USB של המחשב יהיה לזהות זה שם הקיצור יופיע הקובץ על המחשב שלי, אולם כל ניסיון לפתוח את המכשיר ולהציג תוצאות קבצים להודעה הבאה "אנא הכנס דיסק לכונן: X". יש לי unistalled ו להתקין מחדש מנהלי התקנים, יש לי לחפש עדכונים חדשים ואף אחד נמצא. אני חייב לרוץ Ad-aware ואת ספיי בוט וזה עזר מעט. גם כאשר התקליטור משמש אותו המסר יוצג אלא אם התקליטור היה המחשב כאשר הוא היה מחדש, ובמקרה תקליטור יעבוד כראוי, אך לא יעשו זאת אחרים. המחשב יהיה לקרוא תקליטורי מוזיקה בפורמט WMA, אבל לא לקרוא נתונים מכל סוג שהוא, אלא אם כן היה תקליטור לכונן כאשר המחשב או מופעל מחדש. ניסיתי כמה נגני MP3 וכונני USB Flash עם תוצאה זהה. הפועלים בסדר במחשבים אחרים. כל עזרה תהיה להערכה רבה במיוחד כמו אני לא רוצה לאתחל מחדש harddrive. לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו בעיה של Windows.
אני מניח שזה אחד חדש, אז אתה יכול לנסות שחזור מערכת כי תגלגל את המחשב בחזרה כשבוע. אם אתה יכול לחזור בעבר כאשר הבעיה החלה, ייתכן מיון. כדי לעשות שחזור מערכת התחל - כל התוכניות - עזרים - כלי מערכת - שחזור המערכת תן לזה לעשות את שלו, ואז נראה מה קורה המערכת שלי: Eclipse
|