![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Vakara all. Esmu bijis, kam neliela problēma ar manu mājas datoru (Optima Pentium 4). Kad MP3 atskaņotāju vai USB flash disks ir pievienots kāds no USB porti dators atpazīs to ir tur, un shortcut parādīsies My Computer failu, tomēr jebkurš mēģinājums atvērt un apskatītu failus rezultātus, šādu ziņojumu "Lūdzu, ievietojiet disku diskdzinī: X". Man ir unistalled un pārinstalēta draiveri, man ir meklēt jaunas atjauninājumus un neatrada. Man ir palaist Ad-Aware un Spy Bot, un tas ir palīdzējis nedaudz. Arī tad, kad CD tiek izmantots pats ziņojums tiek rādīts, ja CD bija datorā, kad tā tika atsākta, un tādā gadījumā CD darbosies pareizi, bet citi to darīs. Dators būs lasīt mūziku kompaktdiskos in WMA formātā, bet ne nolasīt datus no jebkura veida, ja CD bija disku, kad dators ir ieslēgts vai atsākt. Esmu mēģinājis vairākas MP3 atskaņotāji un usb flash diski ar tādu pašu rezultātu. Visi, kas darbojas naudas soda citiem datoriem.
Any help būtu daudz novērtēti kā es dont īpaši gribu pārformatēt Harddrive. Urravas |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Izklausās Windows problēma.
Es tā, ka tā ir jauna, lai jūs varētu izmēģināt System Restore, kas roll datorā atpakaļ nedēļu vai mazliet ilgāk. Ja jūs varat atgriezties pagātnē, kad problēmas sākās, jums var šķirot. Lai to System Restore Start - All Programs - Accessories - System Tools - System Restore Ļaujiet tā darīt stuff un tad redzētu, kas notiek Mana sistēma: Aptumsums
|