![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Wieczór wszystkich. I've been o mały problem z moim komputerem stacjonarnym (Optima Pentium 4). Gdy odtwarzacz mp3 lub pamięci flash USB jest dołączony do każdego z portów USB komputera rozpozna go tam i skrót pojawi się w pliku "Mój komputer", jednak każda próba otwarcia urządzenia i przeglądać pliki wyniki w następujący komunikat "Włóż dysk do stacji X". Mam unistalled i ponownie zainstalować sterowniki, mam szukał nowych aktualizacji i nie znalazł. Mam biegać Ad-Aware i Spy Bot i tym samym przyczyniły się nieznacznie. Również, gdy CD jest używany ten sam komunikat jest wyświetlany, chyba że CD było w komputerze, kiedy to została uruchomiona w tym przypadku CD będzie działać poprawnie, ale innych nie zrobi. Komputer odczyta płyt muzycznych w formacie WMA, ale nie będzie odczyt danych z każdego rodzaju, chyba że został CD w napędzie, gdy komputer był wyłączony lub zrestartować. Próbowałem kilka odtwarzaczy mp3 i dyski flash USB z takim samym skutkiem. Wszystkie, które działają dobrze na innych komputerach. Każda pomoc będzie bardzo doceniane jak ja dont szczególnie chcesz sformatować twardy dysk. Wiwaty |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like a Windows problem.
Ja biorę to, że jest nowy, więc możesz spróbować przywracania systemu, które toczą komputera Powrót tydzień. Jeśli możesz wrócić przeszłości, kiedy problem zaczął, może być posortowane. Aby to zrobić przywracanie systemu Start - Wszystkie programy - Akcesoria - Narzędzia systemowe - Przywracanie systemu Niech to nie jego rzeczy i wtedy zobaczyć co się dzieje My System: Eclipse
|
![]() |
|
| Zakładki |