мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Цомпутер одбије да чита податке са ЦД-а или УСБ уређаје.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. Мар 2007, 04:55
Нови члан групе

Default Цомпутер одбије да чита податке са ЦД-а или УСБ уређаје.

Вече свима. И'ве беен има малих проблема са својим стоним рачунарима (ОПТИМА Пентиум 4.). Када се мп3 плејера или УСБ флеш диск прикључен на неки од УСБ порта рачунара неће признати да постоји и пречица ће се појавити у Мы Цомпутер-фајл, али сваки покушај да отворите уређај и прикажете датотеке резултате у следећу поруку "Молимо убаците дискету у диск јединицу Кс". Имам унисталлед и поново инсталирати драјвере, имам тражили нове исправке и нађе. Сте покренули Оглас-Свестан сам и шпијун бот и то је мало помогло. Такође, када се ЦД користи исту поруку приказује се ако је ЦД-у када је рачунар рестартује, у ком случају ЦД-а ће радити, али не и други ће то урадити. Рачунар ће читати ЦД музика у УМА формату, али неће читати податке било које врсте, осим ако ЦД је у јединицу када је рачунар укључен или рестартује. Покушао сам неколико мп3 плејери и УСБ флеш дискове са истим резултатом. Сви који раде добро у другим рачунарима.
Било каква помоћ би много цењена као што сам посебно донт оскудица за поново харддриве.
Живели
Old 17. Мар 2007, 08:10
Модератор / ица групе

Default Цомпутер одбије да чита податке са ЦД-а или УСБ уређаје.

Звучи као Уиндоус проблема.

Ми је потребно да се нови, тако да можете покушати система који ће вратити рачунар у ролни назад недељу или тако. Ако можете да се вратите прошлости када је проблем почео, можете бити сортирани.

Урадити Сыстем Ресторе

Почетак - Сви програми - Прибор - Системске алатке - опоравак система

Нека то своје ствари и онда видети шта се дешава

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Рачунар навика читате нове овнова. КираксЫамато ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 20. новембар 2009 17:49
Препоручљиви Цомпутер Партс Водич 3 - Прочитај Пре Постања Царбон Генерал Хардуаре Цхат 10 24 мај 2009 05:51
Ново рачунар неће Прочитајте Уиндоус Диск Данленнон3 Уопштено Софтуаре Цхат 1 6 март 2009 03:41
Програм за деинсталацију одбије од мој рачунар! полакстанек Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 29 јануар 2008 18:16
Компјутер препознаје само пола преносиви УСБ уређаје? Саффире Дривес & Измјењиви медији 5 13 јануар 2008 04:11
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц