менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Знімні накопичувачі І ЗМІ

Register

Комп'ютерні відмовляється читати інформацію з компакт-диска або USB-пристрої.

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 листопада 2007, 04:55
Нові члени групи

Default Комп'ютерні відмовляється читати інформацію з компакт-диска або USB-пристрої.

Увечері всі. У мене виникли невеликі проблеми з комп'ютером (Optima Pentium 4). Коли mp3-плеєра або USB флеш-диск додається до будь-якого з портів USB комп'ютера буде визнати це і є ярлик буде відображатися у файлі "Мій комп'ютер", проте будь-яка спроба відкрити пристрій і проглядати файли результатів у наступному повідомленні "Вставте диск у дисковод: X". Я unistalled і переустановка драйверів, я шукав нових оновлень і не знайшли. Я запустив Ad-aware і Spy Bot і це допомогло слабо. Також, коли компакт-диск використовується той же повідомлення з'являється, якщо компакт-диск знаходиться в комп'ютері, коли вона була відновлена, і в цьому випадку диск буде працювати правильно, але не інші зроблять це. Комп'ютер буде читати музичні компакт-диски у форматі WMA, але не буде читати дані будь-якого роду, якщо КР була в диску, коли комп'ютер був включений або перезапущено. Я намагався кілька mp3-плеєри і USB флеш-накопичувачі з тим же результатом. Все це чудово працюють на інших комп'ютерах.
Будь-яка допомога буде набагато оцінили як я Dont особливо хочу відформатувати жорсткий диск.
Ура
Old 17 листопада 2007, 08:10
Модератор групи

Default Комп'ютерні відмовляється читати інформацію з компакт-диска або USB-пристрої.

Схоже, проблема Windows.

Я вважати, що це нове, тому ви можете спробувати відновити систему, яка Roll комп'ютер назад на тиждень або близько того. Якщо ви можете повернутися минуле, коли проблеми почалися, ви можете бути відсортований.

Для відновлення системи

Пуск - Всі програми - Аксесуари - Службові - Відновлення системи

Хай це роблять свої речі, а потім подивитися, що відбудеться

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Комп'ютерні Wont Читайте Новий Rams. KiraxYamato Процесори, материнські плати RAM & 3 20 листопада 2009 17:49
Рекомендуємо Computer Parts Guide 3 - Читати Перед відправленням " Вуглець Генеральний обладнання чат 10 24 травня 2009 05:51
Новий комп'ютер не читайте диска Windows Danlennon3 General Software чат 1 6 березня 2009 03:41
Програма відмовляється видалити зі свого комп'ютера! polakstanek Операційні системи Windows 7 29 січня 2008 18:16
Комп'ютер тільки половина визнає знімні пристрої USB? Saffire Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 13 січня 2008 04:11
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.