![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Увечері всі. У мене виникли невеликі проблеми з комп'ютером (Optima Pentium 4). Коли mp3-плеєра або USB флеш-диск додається до будь-якого з портів USB комп'ютера буде визнати це і є ярлик буде відображатися у файлі "Мій комп'ютер", проте будь-яка спроба відкрити пристрій і проглядати файли результатів у наступному повідомленні "Вставте диск у дисковод: X". Я unistalled і переустановка драйверів, я шукав нових оновлень і не знайшли. Я запустив Ad-aware і Spy Bot і це допомогло слабо. Також, коли компакт-диск використовується той же повідомлення з'являється, якщо компакт-диск знаходиться в комп'ютері, коли вона була відновлена, і в цьому випадку диск буде працювати правильно, але не інші зроблять це. Комп'ютер буде читати музичні компакт-диски у форматі WMA, але не буде читати дані будь-якого роду, якщо КР була в диску, коли комп'ютер був включений або перезапущено. Я намагався кілька mp3-плеєри і USB флеш-накопичувачі з тим же результатом. Все це чудово працюють на інших комп'ютерах. Будь-яка допомога буде набагато оцінили як я Dont особливо хочу відформатувати жорсткий диск. Ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, проблема Windows.
Я вважати, що це нове, тому ви можете спробувати відновити систему, яка Roll комп'ютер назад на тиждень або близько того. Якщо ви можете повернутися минуле, коли проблеми почалися, ви можете бути відсортований. Для відновлення системи Пуск - Всі програми - Аксесуари - Службові - Відновлення системи Хай це роблять свої речі, а потім подивитися, що відбудеться Моя система: Eclipse
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Комп'ютерні Wont Читайте Новий Rams. | KiraxYamato | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 20 листопада 2009 17:49 |
| Рекомендуємо Computer Parts Guide 3 - Читати Перед відправленням " | Вуглець | Генеральний обладнання чат | 10 | 24 травня 2009 05:51 |
| Новий комп'ютер не читайте диска Windows | Danlennon3 | General Software чат | 1 | 6 березня 2009 03:41 |
| Програма відмовляється видалити зі свого комп'ютера! | polakstanek | Операційні системи Windows | 7 | 29 січня 2008 18:16 |
| Комп'ютер тільки половина визнає знімні пристрої USB? | Saffire | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 13 січня 2008 04:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |