по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Дискове & сменяемите носители

Register

Компютър няма да признават или Изгори Blank CD-та

Reply

Нишка Инструменти
Old 16-ти юни 2008 година, 12:46
Новите държави Група

Здравейте, всички --

Това е първият ми пост, и аз се присъединиха този сайт специално за да помоли за помощ с моя проблем.

Аз имам Dell Inspiron 5100, който върви Windows XP. Имам на компютъра в продължение на четири години, и до няколко седмици, никога не съм имал никакви проблеми изгаряне на CD-та. Въпреки това, сега, то просто няма да работи. Опитах всичко, което мога да дам - аз се опитах горене използване ITunes & няколко други програми, музика, аз се опитах да ги гори на моя си компютър (като данни като музика & CD), аз се опитах няколко различни вида на празни дискове. Но всеки път, това е, което се случва - той ми казва, аз добавя диска не е празен. "Моля, въведете празен диск," казва той. Така че опитайте с друг диск. Същия проблем.

Опитах се използва за отстраняване на неизправности в моя компютър, за да се види дали има нещо погрешно в самото устройство, или, ако е необходимо за актуализиране на драйвери, но не може да се намери проблема.

Какъв е проблемът? Какво трябва да направя?

Благодаря много.
Old 17-ти юни, 2008, 04:39
Номер на групата

Можете ли да диск с нещо за нея и да видите дали го взима?
Old 17-ти юни, 2008, 11:28
Новите държави Група

Да, той ще чете CD-та с музика вече тях, и да играе или измама песни на моя твърд диск - тя просто няма да признае празен CD-та.
Old 19-ти юни 2008 година, 06:44
Член Група

Ами аз имах този вид проблем, но преди да го е направил признават празен CD-та просто уж ги изгори.

Отначало мислех, че това е проблем със софтуера на горелката, че действително използва за запис на данни на CD-та, но Оказва се, че това е проблем карам, aparently лазера изгори вътре или нещо подобно, докато е бил преди сега.

Както и да опита повторно инсталиране на софтуер, който ви диск използва за запис CD-та, Ако не съм има на диска след това опитайте да търсите за софтуера на интернет, който се разпределя за типа на устройството, които имате.
Ако това dosent работа, тя може просто да е хардуерен проблем и твърдият ви диск е probebly мъртъв, ако това е така просто купи нова reletively те са евтини.

Надявам се това да помогне!
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc