![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, všechny -- To je můj první příspěvek, a já jsem vstoupil tomto místě výslovně požádat o pomoc s mým problémem. Mám Dell Inspiron 5100, s operačním systémem Windows XP. Mám v počítači více než čtyři roky, až do doby před pár týdny, jsem nikdy neměl žádné problémy, pálení CD. Nicméně, teď to prostě nebude fungovat. Jsem se pokusil vše můžu myslet - jsem se pokusil vypalování pomocí iTunes & několik dalších programů, hudby, jsem se pokusil jejich spalování na můj počítač sám (jak data & hudebních CD), jsem se pokoušel několika různých typů prázdné CD. Ale pokaždé, je to, co se děje - je mi disk I zní není prázdné. "Prosím, vložte prázdný disk," říká jí. Tak jsem zkusit jiný disk. Stejný problém. Jsem se pokusil pomocí opravář na mém počítači a zjistit, jestli je tam něco špatně s řídit sám, nebo když jsem potřeboval aktualizovat ovladače, ale nemůže najít problém. Co je špatně? Co mám dělat? Díky moc. |
|
| |||
| |||
| Jste schopni disk s něčím na ní a podívejte se, jestli to snímá to? |
|
| |||
| |||
| Ano, to bude číst CD s hudbou už na ně, a hrát nebo rip stop na můj pevný disk - to prostě neuzná prázdné CD. |
|
| |||
| |||
| Tak jsem měl takovou před problém, ale to se uznat, prázdné CD jen bych jim hořet. Nejprve jsem si myslel, že je to problém se softwarem, který se skutečně používá k hořáku vypálení dat na CD, ale ukáže, že to byl problém disk, aparently laserem pálené z vnitřní nebo něco takového, byl časem nyní. Každopádně zkuste to znovu nainstalovat software, který používá váš disk vypálit na CD, pokud si dont mít disk poté zkuste hledání softwaru na internetu, které je přidělené pro pohon typ máte. Pokud tento dosent práci může být jen hardwarový problém a vaše jednotka je probebly mrtvého, pokud je to v případě, stačí koupit nový reletively jsou levné. Hope this helps! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nemám připojení k Internetu, a Můj počítač nerozezná Moje Modem Pomozte prosím | Alxvga80 | Sítě, Modemy & VoIP | 12 | 10. červenec 2009 16:23 |
| Můj počítač nerozpozná mého pevného disku | joreel | Drives & Removable Media | 0 | 15. červen 2009 08:52 |
| Počítačové doesnt Rozpoznávat disketová mechanika | deryck mladé | Drives & Removable Media | 1 | 31. května 2009 05:28 |
| HD 4670 Instalace Nápověda - Počítač nerozpoznává kartu existuje | johnaast | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. května 2009 06:55 |
| Drive nerozpozná prázdné CD / DVD | Airescape | Drives & Removable Media | 1 | 21. února 2008 01:25 |
| Thread Nástroje | |
| |