μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Υπολογιστών δεν θα αναγνωρίσει ή Burn Λευκά CDs

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16 Ιουνίου 2008, 12:46
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Υπολογιστών δεν θα αναγνωρίσει ή Burn Λευκά CDs

Hello, all --

Αυτή είναι η πρώτη θέση μου, και μπήκα σε αυτό το site ειδικά για να ζητήσουν βοήθεια με το πρόβλημά μου.

Έχω ένα Dell Inspiron 5100, εκτελεί τα Windows XP. Είχα τον υπολογιστή για πάνω από τέσσερα χρόνια, και μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες, δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα καύση CDs. Ωστόσο, σήμερα, απλά δεν θα λειτουργήσει. Έχω δοκιμάσει ό, τι μπορώ να σκεφτώ - Έχω δοκιμάσει την καύση με το iTunes και διάφορα άλλα μουσικά προγράμματα, έχω προσπαθήσει η καύση τους στον υπολογιστή μου το ίδιο (όπως τα δεδομένα και τα CD μουσικής), έχω δοκιμάσει διάφορους τύπους άγραφα CD. Αλλά κάθε φορά, αυτό συμβαίνει - να μου λέει πως ο δίσκος θα παρεμβάλλονται δεν είναι κενή. "Παρακαλώ εισάγετε ένα κενό δίσκο," λέει. Γι 'αυτό και δοκιμάστε έναν άλλο δίσκο. Ίδιο πρόβλημα.

Έχω δοκιμάσει με την αντιμετώπιση προβλημάτων στον υπολογιστή μου για να δείτε αν υπάρχει κάτι λάθος με το ίδιο το δίσκο, ή αν χρειάζεται να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης, αλλά δεν μπορεί να βρει ένα πρόβλημα.

Τι συμβαίνει; Τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ πολύ.
Old 17 Ιουνίου 2008, 04:39
Ομάδα Δωρητών

Είστε σε θέση να ένα δίσκο με κάτι σχετικά με αυτό και δείτε αν αυτό που παίρνει επάνω;
Old 17 Ιουνίου 2008, 11:28
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι, θα διαβάσουν CD με μουσική που έχουν ήδη πάνω τους, και να παίξετε ή να σχίσει κομματιών στο σκληρό δίσκο μου - απλώς δεν θα αναγνωρίσει άγραφα CD.
Old 19 Ιουνίου 2008, 06:44
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, είχα ένα τέτοιο πρόβλημα πριν, αλλά είχε αναγνωριστεί άγραφα CD ακριβώς wouldnt τα κάψει.

Στην αρχή νόμισα ότι ήταν ένα πρόβλημα με το λογισμικό που ο καυστήρας χρησιμοποιεί πράγματι να καίγονται τα δεδομένα σε CD, αλλά αποδεικνύεται ότι ήταν ένα πρόβλημα οδήγησης, aparently το λέιζερ καεί στο εσωτερικό ή κάτι τέτοιο, ήταν πριν από λίγο καιρό τώρα.

Τέλος πάντων δοκιμάστε να επανεγκαταστήσετε το λογισμικό που σας μονάδα χρησιμοποιεί για να κάψετε CD, εάν you dont έχει το δίσκο τότε προσπαθώ ψάχνω για το λογισμικό στο διαδίκτυο που διατίθενται για τον τύπο της μονάδας που έχετε.
Εάν αυτό dosent εργασία αυτή μπορεί απλώς να είναι ένα πρόβλημα το υλικό και σας δίσκος είναι probebly νεκρός, αν αυτό συμβαίνει μόλις αγοράσει ένα καινούργιο είναι reletively φθηνά.

Hope this helps!
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Δεν έχω καμία σύνδεση με το Διαδίκτυο, και μου υπολογιστής δεν αναγνωρίζει μου Modem Βοήθεια Παρακαλώ Alxvga80 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 12 10 Ιουλ 2009 16:23
Ο υπολογιστής μου δεν θα αναγνωρίσει σκληρό δίσκο μου joreel Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 0 15 Ιουν 2009 08:52
Computer Doesn't Αναγνωρίζουν Floppy Drive deryck μικρά Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 31 Μαΐου 2009 05:28
HD 4670 Install Βοήθεια - υπολογιστής δεν αναγνωρίζει την κάρτα υπάρχει johnaast Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 23η Μαΐου 2009 06:55
Δίσκος δεν αναγνωρίζει το κενό CD / DVD της Airescape Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 1 21 Φεβ 2008 01:25
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.