![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav, sve -- Ovo je moj prvi post, i ja se pridružio ovoj stranici izričito tražiti pomoć s moj problem. Imam Dell Inspiron 5100, Windows XP. Sam imao računalo za više od četiri godine, a do prije nekoliko tjedana, nisam imao nikakvih problema spaljivanje CD-a. Međutim, sada, samo neće funkcionirati. Pokušao sam sve što se možete sjetiti - Pokušao sam spaljivanje koristite iTunes & nekoliko drugih glazbenih programa, Pokušao sam ih spaljivanjem na moj računalo i sama (kao i podatke kao glazbeni CD-a), Pokušao sam nekoliko različitih vrsta praznih CD-a. Ali svaki put, to je ono što se događa - kaže ona meni ja umetnuti disk nije prazan. "Molim vas ubacite prazan disk", kaže ona. Tako sam probati neki drugi disk. Isti problem. Pokušao sam koristeći rješavanje problema na moj računalo vidjeti ako ima 'ništa izvrnut sa pogonom sama, ili ako je potrebno da biste ažurirali upravljačke programe, ali ne mogu naći problem. Što je pogrešno? Što trebam učiniti? Hvala puno. |
|
| |||
| |||
| Jeste li u stanju diska s nešto o njoj i vidjeti ako je pijucima it up? |
|
| |||
| |||
| Da, on će čitati CD-a s glazbom već na njih, a igraju ili pokidati pjesme na moj hard disk - on jednostavno neće prepoznati praznim CD-a. |
|
| |||
| |||
| Pa sam imao ovu vrstu problema prije ali to nije prazan CD-a prepoznati ga samo wouldnt spali ih. Isprva sam mislio to je bio problem sa softverom koji se koristi za plamenik zapravo snimiti podatke na CD-ovima, ali ispada da je to bila drive problem, aparently se laser pregoren iz unutrašnjosti ili nešto slično, bio je neko vrijeme prije sada. U svakom slučaju pokušajte ponovno instalirajte softver koji se koristi za vaše Drive spali CD-i, ukoliko dont imati disk zatim pokušajte traže softvera na Internetu koji se dodjeljuju za pogon tipa imate. Ako ovo djelo dosent ga svibanj pravedan biti vaš hardver problem i pogon probebly mrtvi, ako je to slučaj samo kupiti novu reletively su jeftini. Nadam se ovo pomaže! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ja nemam internet priključak, te My Computer ne prepoznaje Moj Modem Molimo Pomoć | Alxvga80 | Networking, Modemi & VoIP | 12 | 10. srpnja 2009 16:23 |
| Moj računalo neće prepoznati moj hard disk | joreel | Drives & Izmjenjivi mediji | 0 | 15. lipnja 2009 08:52 |
| Računalo se Prepoznajte Floppy Drive | deryck mlade | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 31. svibanj 2009 05:28 |
| HD 4670 Install Pomoć - Računalo ne prepoznaje karticu postoji | johnaast | Graphics Cards & Monitors | 1 | 23. svibanj 2009 06:55 |
| Pogon ne prepoznaje prazni CD-a / DVD-a | Airescape | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 21. veljača 2008 01:25 |
| Thread Tools | |
| |