kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

A számítógép nem ismeri, vagy üres CD Burn

Reply

Téma eszközök
Old Június 16 2008, 12:46
Új tag Csoport

Default A számítógép nem ismeri, vagy üres CD Burn

Hello, mindenki számára --

Ez az első poszt, és én is ezen az oldalon külön segítséget kérni az én problémám.

Van egy Dell Inspiron 5100, Windows XP. Én már a számítógép a négy év alatt, és csak pár hete, én soha nem volt probléma égető CDs. Azonban most, csak nem fog működni. Megpróbáltam mindent, azt hiszem - Megpróbáltam égő segítségével az iTunes és több más zenei programok, megpróbáltam égő őket magát a számítógépet (az adatok és a zenei CD-k), Nekem van próbált több különböző típusú üres CD-ken. De minden alkalommal ez történik - azt mondja: a lemez I beillesztésre nem üres. "Kérjük, illessze be egy üres lemezt," azt mondja. Szóval megpróbálok egy másik lemezt. Ugyanaz a probléma.

Nekem van próbált a hibaelhárító on my computer, hogy ha valami baj van a meghajtó maga, vagy ha szükséges, hogy frissítse a járművezetők, de nem találja a problémát.

Mi a baj? Mit tegyek?

Köszönet nagyon.
Old Június 17 2008, 04:39
Donor Group

Ön tudja, hogy a lemez valami rajta, és ha azt választja ki?
Old Június 17 2008, 11:28
Új tag Csoport

Igen, akkor olvassa el a zenei CD-k már rájuk, és a játék vagy rip tracks saját merevlemezére - csak nem fog üres CD-ken.
Old Június 19 2008, 06:44
Csoport tagja

Jó volt ez a fajta probléma előtt, de azt elismerik, üres CD-k csak akar égetni.

Elõször azt hittem, hogy probléma van a szoftver, hogy az író valójában használ éget adat CD-t, de kiderült, hogy egy meghajtó probléma, aparently a lézerrel égetik el benne, vagy valami ilyesmi, egy ideje most.

Akárhogy is próbálja újratelepíteni a szoftvert, hogy a meghajtó a CD, ha ön dont volna a lemez, akkor próbálja meg a keresést a szoftvert az interneten, hogy van elkülönítve a meghajtó típusa van.
Ha ez az adag munka is csak egy hardver probléma, és a meghajtó probebly halott, ha ez az eset csak egy újat vásárolni őket reletively olcsó.

Remélem ez segít!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Nekem nincs internetes kapcsolat, és a számítógép nem ismeri fel a modemet Help Please Alxvga80 Hálózatépítés, Modems & VoIP 12 10. július 2009 16:23
A számítógép nem ismeri fel az én merevlemezként joreel Drives & Removable Media 0 15. június 2009 08:52
Számítógép doesnt Megismeri Floppy Drive deryck fiatal Drives & Removable Media 1 31. május 2009 05:28
HD 4670 Telepítse Segítség - A számítógép nem ismeri fel a kártya létezik johnaast Grafikus kártyák és monitorok 1 23. május 2009 06:55
Meghajtó nem ismeri fel üres CD / DVD Airescape Drives & Removable Media 1 21. február 2008 01:25
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.