![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, mindenki számára -- Ez az első poszt, és én is ezen az oldalon külön segítséget kérni az én problémám. Van egy Dell Inspiron 5100, Windows XP. Én már a számítógép a négy év alatt, és csak pár hete, én soha nem volt probléma égető CDs. Azonban most, csak nem fog működni. Megpróbáltam mindent, azt hiszem - Megpróbáltam égő segítségével az iTunes és több más zenei programok, megpróbáltam égő őket magát a számítógépet (az adatok és a zenei CD-k), Nekem van próbált több különböző típusú üres CD-ken. De minden alkalommal ez történik - azt mondja: a lemez I beillesztésre nem üres. "Kérjük, illessze be egy üres lemezt," azt mondja. Szóval megpróbálok egy másik lemezt. Ugyanaz a probléma. Nekem van próbált a hibaelhárító on my computer, hogy ha valami baj van a meghajtó maga, vagy ha szükséges, hogy frissítse a járművezetők, de nem találja a problémát. Mi a baj? Mit tegyek? Köszönet nagyon. |
|
| |||
| |||
| Ön tudja, hogy a lemez valami rajta, és ha azt választja ki? |
|
| |||
| |||
| Igen, akkor olvassa el a zenei CD-k már rájuk, és a játék vagy rip tracks saját merevlemezére - csak nem fog üres CD-ken. |
|
| |||
| |||
| Jó volt ez a fajta probléma előtt, de azt elismerik, üres CD-k csak akar égetni. Elõször azt hittem, hogy probléma van a szoftver, hogy az író valójában használ éget adat CD-t, de kiderült, hogy egy meghajtó probléma, aparently a lézerrel égetik el benne, vagy valami ilyesmi, egy ideje most. Akárhogy is próbálja újratelepíteni a szoftvert, hogy a meghajtó a CD, ha ön dont volna a lemez, akkor próbálja meg a keresést a szoftvert az interneten, hogy van elkülönítve a meghajtó típusa van. Ha ez az adag munka is csak egy hardver probléma, és a meghajtó probebly halott, ha ez az eset csak egy újat vásárolni őket reletively olcsó. Remélem ez segít! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Nekem nincs internetes kapcsolat, és a számítógép nem ismeri fel a modemet Help Please | Alxvga80 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 12 | 10. július 2009 16:23 |
| A számítógép nem ismeri fel az én merevlemezként | joreel | Drives & Removable Media | 0 | 15. június 2009 08:52 |
| Számítógép doesnt Megismeri Floppy Drive | deryck fiatal | Drives & Removable Media | 1 | 31. május 2009 05:28 |
| HD 4670 Telepítse Segítség - A számítógép nem ismeri fel a kártya létezik | johnaast | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 23. május 2009 06:55 |
| Meghajtó nem ismeri fel üres CD / DVD | Airescape | Drives & Removable Media | 1 | 21. február 2008 01:25 |
| Téma eszközök | |
| |