פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

האם המחשב לא מזהה או צרוב תקליטורים ריק

Reply

שרשרת כלים
Old 16 יוני 2008, 12:46
קבוצת חברות חדשות

שלום, כל --

זוהי ההודעה הראשונה שלי, ואני הצטרפתי אתר זה במיוחד כדי לבקש עזרה עם הבעיה שלי.

יש לי Dell Inspiron 5100, מערכת הפעלה Windows XP. יש לי את המחשב על פני ארבע שנים, עד כמה שבועות לפני, אני אף פעם לא היו בעיות צריבת תקליטורים. עם זאת, עכשיו, זה פשוט לא יעבוד. ניסיתי כל מה שאני יכול לחשוב על - ניסיתי בוער באמצעות iTunes & כמה תוכניות מוסיקה, ניסיתי שורף אותם על המחשב שלי עצמו (כפי נתונים & כמו תקליטורי מוסיקה), ניסיתי כמה סוגים שונים של תקליטורים ריקים. אבל כל הזמן, זה מה שקורה - הוא אומר לי את הדיסק אני מוכנס אינו ריק. "אנא הכנס דיסק ריק", היא אומרת. אז אני מנסה דיסק אחר. אותה בעיה.

ניסיתי באמצעות פותר בעיות במחשב שלי כדי לראות אם יש משהו לא בסדר עם הכונן עצמו, או אם אני צריך לעדכן את מנהלי ההתקנים, אך היא אינה יכולה למצוא את הבעיה.

מה לא בסדר? מה עלי לעשות?

תודה רבה.
Old 17 יוני 2008, 04:39
קבוצת תורמים

האם אתה מסוגל דיסק עם משהו על זה ולראות אם היא בוחרת את זה?
Old 17 יוני 2008, 11:28
קבוצת חברות חדשות

כן, זה יהיה לקרוא תקליטורים עם מוזיקה כבר עליהם, לשחק או קרע רצועות הכונן הקשיח שלי - זה פשוט לא מזהה דיסקים ריקים.
Old 19 יוני 2008, 06:44
חבר קבוצת

ובכן יש לי את זה סוג של בעיה, אבל לפני זה עשו להכיר תקליטורים ריקים זה פשוט wouldnt לשרוף אותם.

בהתחלה חשבתי שזה בעיה עם התוכנה כי למעשה מבער משתמש לצרוב תקליטורי נתונים אבל הסתבר שהיה זה בעיה בכונן, aparently לייזר שרף פנימה או החוצה משהו כזה, היה לפני הרבה זמן עכשיו.

בכל מקרה נסה התקנה מחדש של התוכנה שלך משתמשת כונן לצרוב תקליטורים, dont אם יש לך את הדיסק ולאחר מכן נסה לחפש את התוכנה באינטרנט כי הוא מוקצה עבור סוג הכונן שיש לך.
אם זה עובד dosent זה עשוי להיות רק בעיית חומרה ואת הכונן probebly מת, במקרה זה פשוט לקנות אחד חדש הם reletively זול.

אני מקווה שזה עזר לך!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.