![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, visi -- Tai mano pirmasis postas ir aš įstojo į šią svetainę konkrečiai prašyti pagalbos su mano problema. Turiu Dell Inspiron 5100, Windows XP. Aš jau daugiau kaip ketverius metus kompiuterį ir iki poros savaičių atgal, aš niekada jokių problemų degimo CD. Tačiau dabar jis tiesiog neveiks. Aš išbandžiau viską, ką galima galvoti apie: - Aš išbandžiau deginimą iTunes ir keletas kitų muzikos programų, aš stengiausi juos deginant į mano paties kompiuterio (kaip duomenys ir kaip muzikos CD), aš išbandžiau keletą skirtingų tipų tuščią CD. Bet kiekvieną kartą, tai kas atsitiks - jis man sako, disko Aš Įrašytas nėra tuščias. "Įdėkite tuščią diską" ji sako. Taigi aš pabandyti kitą diską. Pačią problemą. Aš išbandžiau, naudojant gedimų į mano kompiuterį, kad pamatytumėte, jei ten nieko blogo vairuoti pati, arba, jei man reikia atnaujinti tvarkykles, bet negaliu rasti problemos. Kas atsitiko? Ką turėčiau daryti? Thanks much. |
|
| |||
| |||
| Ar galite ką nors apie tai disko ir pamatyti, jei ji kirtikliai it up? |
|
| |||
| |||
| Taip, jis bus skaityti CD su muzika jau apie juos, ir žaisti arba PTL takelius į kietąjį diską - jis tiesiog neatpažins tuščią CD. |
|
| |||
| |||
| Na turėjau šią problemą Rūšiuoti prieš bet ji pripažįsta tuščią CD jis tiesiog wouldnt įrašyti juos. Iš pradžių maniau, tai buvo su programine įranga, kad degiklio faktiškai naudoja įrašyti duomenis į CD, bet pasirodo ji buvo diske problemą, aparently lazerio sudegė iš vidaus ar kažką panašaus, kad buvo seniai dabar problema. Bet kokiu atveju bandykite iš naujo įdiegti programinę įrangą, kuri naudoja disko įrašymo į CD, if you dont yra diske ir bandykite ieškoti internete, kad tai skirta tipo disko turite programinės įrangos. Jei šis dosent darbą jis gali būti tik techninės problemos ir diske yra probebly miręs, jei tai yra tuo atveju, tiesiog pirkti nauja jie reletively pigūs. Hope this helps! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Neturiu interneto ryšiu, ir mano kompiuteris neatpažįsta Mano modemas Help please | Alxvga80 | Networking, Modems & VoIP | 12 | 10 liepa 2009 16:23 |
| Mano kompiuteris bus neatpažintas mano kietąjį diską | joreel | Drives & Removable Media | 0 | Birželis 15, 2009 08:52 |
| Kompiuterių doesnt Pripažįstame Floppy Drive | Deryck jauniems | Drives & Removable Media | 1 | Gegužė 31, 2009 05:28 |
| HD 4.670 Įdiekite Pagalba - Kompiuteris neatpažįsta kortelė yra | johnaast | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | Gegužė 23, 2009 06:55 |
| Drive neatpažįsta tuščią CD / DVD | Airescape | Drives & Removable Media | 1 | 21 vasaris 2008 01:25 |
| Temos įrankiai | |
| |