mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Dators neatpazīst vai Burn Blank CDs

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 16, 2008, 12:46
New Member Group

Hello, all --

Šī ir mana pirmā pastu, un es iestājos šajā lapā ir īpaši lūgt palīdzību ar manu problēmu.

Man ir Dell Inspiron 5100, Windows XP. Man ir bijusi datora nekā četrus gadus, līdz pāris nedēļas atpakaļ, man nekad nav bijis nekādu problēmu dedzināšana CD. Tomēr tagad, tā vienkārši nestrādās. Es esmu mēģinājis visu, es nevaru iedomāties - esmu mēģinājis, kurās izmanto iTunes un vairāku citu mūzikas programmu, esmu mēģinājis to dedzināšana manā datorā pati par sevi (kā dati un kā mūzikas CD), esmu mēģinājis vairākas dažāda veida tukšas CD. Bet katru reizi, tas ir tas, kas notiek - tā saka man disku es ievietota nav tukšs. "Lūdzu ievietojiet tukšu disku," tā saka. Tāpēc es mēģinātu citu disku. Pašu problēmu.

Man ir mēģinājuši izmantot Traucējummeklētāja manā datorā, lai redzētu, vai tur kaut kas nav kārtībā ar disku pašam par sevi, ja es vajadzīgi, lai atjauninātu draiveri, bet nevar atrast problēmu.

What's wrong? Ko man darīt?

Thanks much.
Old Jūnijs 17, 2008, 04:39
Donors Group

Vai jūs varētu disks ar kaut ko par to un paskatīties, vai izkrauj it up?
Old Jūnijs 17, 2008, 11:28
New Member Group

Jā, tas lasa CD ar mūziku jau par tiem, kā arī spēlēt vai izvilkšanas sliedēm uz manu cieto disku - tā vienkārši būs neatpazīst tukšu CD.
Old Jūnijs 19, 2008, 06:44
Loceklis

Nu man ir bijusi šāda veida problēmas iepriekš, bet tā ir atzinusi tukšu CD tas tikai wouldnt sadedzināt tos.

Sākumā es domāju, ka tā bija problēma ar programmatūru, kas degļu faktiski lieto, lai sadedzinātu datus uz CD, bet izrādās, tas bija disku problēma, aparently lāzera sadedzināti no iekšpuses vai kaut kas līdzīgs, kas bija laikā pirms tagad.

Anyway mēģināt pārinstalēt programmatūru, kas jūsu Drive izmanto, lai sadedzinātu kompaktdiskus, ja jūs dont ir disks tad mēģiniet meklēt programmatūru internetā, kas ir piešķirts diska tipa esat.
Ja šis dosent darbu, tā var tikai būt aparatūras problēmas, un jūsu disks ir probebly mirušu, ja tas nav gadījumā vienkārši nopirkt jaunu tie reletively lēti.

Hope this helps!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.