mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Computerul va recunoşti sau nu Burn Blank CD-uri

Reply

Thread Tools
Old 16 iunie 2008, 12:46
Noile state Group

Bună ziua, toate --

Acesta este primul meu post, si am intrat pe acest site special pentru a cere ajutor în legătură cu problema mea.

Am un Dell Inspiron 5100, execută Windows XP. Am avut calculatorul pentru mai mult de patru ani, şi până la câteva săptămâni în urmă, n-am mai avut nici o problemă de ardere CD-uri. Cu toate acestea, acum, doar ca nu va funcţiona. Am încercat tot ce pot gândi la - Am încercat de ardere folosind iTunes si o serie de alte programe de muzică, am încercat ardere-le pe computerul meu în sine (ca de date & ca muzica CD-uri), am incercat de mai multe tipuri diferite de CD-uri blank. Dar de fiecare dată, aceasta este ceea ce se întâmplă - el imi spune ca am introdus discul nu este gol. "Vă rog introduceţi un disc gol", spune ea. Aşa că am să încercaţi un alt disc. Aceeaşi problemă.

Am încercat folosind depanatorul de pe computerul meu, pentru a vedea dacă nu e nimic în neregulă cu drive-ul în sine, sau, dacă am nevoie pentru a actualiza driverele, dar nu poate găsi o problema.

Ce sa întâmplat? Ce trebuie să fac?

Multumesc mult.
Old 17 iunie 2008, 04:39
Grupul de donator

Eşti în stare la un disc cu ceva pe ea si vezi daca-l ia-o?
Old 17 iunie 2008, 11:28
Noile state Group

Da, va citi CD-uri cu muzica deja pe ele, şi să se joace sau să-mi rup piese hard-disk - acesta nu va recunoaşte doar pe CD-uri blank.
Old 19 iunie 2008, 06:44
Grupul de stat

Ei bine l-am avut acest gen de probleme, înainte de aceasta, dar a făcut-o recunosc blank CD-uri doar wouldnt arde-le.

La început am crezut că a fost o problema cu software-ul care arzătorul efectiv utilizează pentru arderea de date pentru CD-uri, dar se dovedeşte că a fost o problemă de unitate, aparently laser ars în interiorul sau ceva de genul asta, a fost un timp în urmă acum.

Oricum încerca reinstalarea software-ului care vă Drive utilizează pentru a arde CD-uri, dacă au dont disc apoi încercaţi să căutaţi pentru software-ul de pe internet care îi este alocată pentru drive-ul de tip pe care îl ai.
Dosent Dacă acest lucru s-ar putea să fie doar o problemă hardware şi vă conduce probebly este mort, dacă acesta este cazul chiar cumpăra una nouă, în care sunt reletively ieftine.

Sper că acest lucru vă va ajuta!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.