мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Дривес & Измјењиви медији

Register

Рачунар неће препознати или Бурн Празни ЦД-и

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. јуни 2008, 12:46
Нови члан групе

Default Рачунар неће препознати или Бурн Празни ЦД-и

Поздрав, све --

Ово је мој први пост, и ја се придружио овој страници изричито да тражи помоћ са мој проблем.

Имам Делл Инспирон 5100, Уиндоус КСП. Сам имао рачунар за више од четири године, а до пре неколико недеља, нисам имао никаквих проблема спаљивање ЦД-а. Међутим, сада, само неће функционисати. Покушао сам све што се можете сетити - Покушао сам спаљивање користите иТунес & неколико других музичких програма, Покушао сам их спаљивањем на мој рачунар и сама (као и податке као музички ЦД-а), Покушао сам неколико различитих врста празних ЦД-а. Али сваки пут, то је оно што се дешава - каже она мени ја уметнути диск није празан. "Молим вас убаците празан диск", каже она. Тако сам пробати неки други диск. Исти проблем.

Покушао сам помоћу решавање проблема на мој рачунар видети ако има 'ништа неправда са погоном сама, или ако је потребно да бисте ажурирали управљачке програме, али не могу наћи проблем.

Шта је погрешно? Шта да радим?

Хвала пуно.
Old 17. јуни 2008, 04:39
Донаторска Група

Јесте ли у стању диска са нешто о њој и видети ако је пијући ит уп?
Old 17. јуни 2008, 11:28
Нови члан групе

Да, он ће читати ЦД-а са музиком већ на њих, а играју или покидати пјесме на мој хард диск - он једноставно неће препознати празним ЦД-а.
Old 19. јуни 2008, 06:44
Мембер Гроуп

Па сам имао ову врсту проблема пре али то није празан ЦД-а препознати га само уоулднт спали их.

Испрва сам мислио то је био проблем са софтвером који се користи за пламеник заправо снимити податке на ЦД-овима, али испада да је то била дриве проблем, апарентлы се ласер прегорен из унутрашњости или нешто слично, био је неко време пре сада.

У сваком случају покушајте поново инсталирајте софтвер који се користи за ваше Дриве спали ЦД-и, уколико донт имати диск затим покушајте траже софтвера на Интернету који се додељују за погон типа имате.
Ако ово дело досент га мај праведан бити ваш хардвер проблем и погон пробеблы мртви, ако је то случај само купити нову релетивелы су јефтини.

Надам се ово помаже!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ја немам интернет прикључак, те Мы Цомпутер не препознаје Мој Модем Молимо Помоћ Алксвга80 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 12 10. јула 2009 16:23
Мој рачунар неће препознати мој хард диск јореел Дривес & Измјењиви медији 0 15. јуна 2009 08:52
Рачунар се Препознајте Флоппы Дриве дерыцк младе Дривес & Измјењиви медији 1 31 мај 2009 05:28
ХД 4670 Инсталл Помоћ - Рачунар не препознаје картицу постоји јохнааст Грапхицс Цардс & Мониторс 1 23 мај 2009 06:55
Погон не препознаје празни ЦД-а / ДВД-а Аиресцапе Дривес & Измјењиви медији 1 21 фебруар 2008 01:25
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц