Развален файл - знак за HD провал? Приятен ден,
Първо, моето HD е 250Gb SEAGATE ST3250310AS и OS е Windows XP Media Center SP3.
Проблемът започва, когато на компютъра ми започна замразяване. Докато играе игра, играта постоянно замрази (но само за няколко секунди-около 5). Често това, което се случи, но в крайна сметка, A BSOD яви (грешка код 0x00000F4).
След това, системата може да не зареждане на работния плот. Той може да премине на лого на Windows XP, но се върнах към POST екрана, след това.
Аз инсталирали HD в друга система (като роби), и се завтече Chkdsk на този диск. След Chkdsk готови, поставих проблематичната HD към капитана, и от друга, с роби. Системата може да зареждане на работния плот.
Аз поставили HD към други компютри и същ проблем се случи отново, той не може да премине на Windows лого. Тичах Chkdsk / R на този компютър с конзолата за възстановяване. Това ми даде 2 съобщения за грешка: невалидни Boot.ini / повредени Windows \ System32 \ System. Открих, че тези случи, защото загубихме Boot.ini и система файл след Chkdsk процес.
Аз копират файла Boot.ini и целия конфиг папката (от Windows \ System32) към проблемните HD. Все още не може да зареждане на работния плот на моя компютър но не можах зареждане на работния плот на другия ми компютър, но и с някои проблеми (само в безопасен режим все пак, както е нормално зареждане даде някои грешки-Windows не е била активирана. Предполагам, че грешката е била дадена защото някои Windows активиране файлове са били изтрити.) Също така, по-безопасен режим, Desktop е доста странно. Не бих могла да отворите няколко. EXE файл, като някои от предишните си десктоп файлове не са били там. Старт Меню е напълно празна, с изключение на принадлежности страна, която имаше някои от файловете преди това там, но не всички.
Аз рестартиран този друг компютър и то дори не се покаже Windows логото, само черен екран. Настроя тази проблемна HD да роб, и отиде в Windows \ System32 \ Config. Открих, че конфиг папката е повреден (показва 0 байта, дал повреден и неразбран грешка, не може да заличи).
Ами, аз имам към настоящия момент. Отидох да взема малко информация, свързана с моя проблем, и да прочетете, че тя може да бъде HD липса.
Мога кой да ми кажете, ако има някакви решения или е, че HD е наистина ако не? |