Poškozené soubory - znamení HD selhání? Dobrý den,
v první řadě, je moje HD 250GB Seagate ST3250310AS, a OS je Windows XP Media Center SP3.
Problém začal, když můj počítač začal mrazu. Zatímco hraje hru, hru neustále zmrazila (ale jen po dobu několika sekund-5). co se stalo často, ale nakonec se objevila BSOD (kód chyby 0x00000F4).
Za to, že systém nemohl boot na desktopu. Mohlo by to projít logo Windows XP, ale vrátil zpět na místo, které po obrazovce.
Nainstaloval jsem HD v jiném systému (jako slave), a běžel chkdsk na tomto disku. Chkdsk po dokončení jsem problematické HD ovládala, a druhý, slave. Systém by mohl zavést systém na plochu.
I umístila HD na mé ostatní PC a stejný problém se to opakovalo, nemohl složit logo Windows. Běžel jsem chkdsk / r na tom PC s konzolu pro zotavení. To mi dal 2 chybové zprávy: Neplatný soubor Boot.ini / poąkozen windows \ system32 \ system. Zjistil jsem, že se stalo, protože jsem ztratil boot.ini a Systém soubor po chkdsk procesu.
I zkopírovali soubor boot.ini a celý config složky (z windows \ system32) na problematické HD. Stále nemohl boot na desktopu na mém PC Ale můžu boot na desktopu na moje další PC, ale s určitými problémy (jen v nouzovém režimu, i když, jak bootování normálně dal některé chyby-Windows nebyl aktivován. Předpokládám, že chyba byla dána Aktivace systému Windows, protože některé soubory byly smazány.) Také v nouzovém režimu, na ploše bylo trochu divné. Nemohl jsem otevřít několik. Exe soubory, některé z mých předchozích desktopových soubory nebyly tam. Start Menu byl úplně prázdný, až na část příslušenství, které měly některé soubory již existují, ale ne všechny.
I restartovány této jiné PC a to ani show logo Windows, jen černá obrazovka. Nalíčím této problematické HD na slave, a šel do windows \ system32 \ config. Zjistil jsem, že byla poškozena složka config (ukázalo, 0 bytes, dal poškozené a nečitelné chybu, nemůže smazat).
No, já mám k tomuto bodu. Šel jsem na nějaké informace vztahující se k mému problému, a četl, že to může být HD nedaří.
Může mi někdo říct, pokud se vyskytnou nějaké řešení nebo je to, že v HD je opravdu nedaří? |