μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα

Register

Κατεστραμμένα αρχεία - ένδειξη HD αποτυχία;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 19η Σεπ 2008, 13:15
Μέλος Ομάδα

Καλημέρα,

πρώτα από όλα, μου είναι ένα HD 250GB Seagate ST3250310AS? και OS είναι Windows XP Media Center SP3.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ο υπολογιστής μου άρχισε κατάψυξη. Όταν παίζετε ένα παιχνίδι, το παιχνίδι συνεχώς πάγωσε (αλλά μόνο για μερικά δευτερόλεπτα, περίπου 5). Συχνά αυτό που συνέβη, αλλά στο τέλος, ένα BSOD φαινόταν (κωδικός σφάλματος 0x00000F4).
Μετά από αυτό, το σύστημα δεν θα μπορούσε να boot στην επιφάνεια εργασίας. Θα μπορούσε να περάσει το λογότυπο των Windows XP, αλλά πήγε πίσω στη θέση μετά από αυτή την οθόνη.
Εγκατέστησα το HD σε άλλο σύστημα (ως σκλάβα), και έτρεξε Chkdsk σε αυτήν τη μονάδα. Αφού ολοκληρωθεί το Chkdsk, εγώ που το προβληματικό HD να έχει τον έλεγχο, και το άλλο, σκλάβα. Το σύστημα θα μπορούσε να boot στην επιφάνεια εργασίας.
Θα διατεθεί το HD σε άλλο PC μου και το ίδιο συνέβη και πάλι πρόβλημα, δεν θα μπορούσε να περάσει το λογότυπο των Windows. 'Ετρεξα το chkdsk / r για το PC με τη δυνατότητα Recovery Console. Αυτό μου έδωσε 2 μηνύματα λάθους: άκυρο boot.ini / κατεστραμμένο windows \ system32 \ σύστημα. Έμαθα ότι αυτά συνέβησαν επειδή έχασα την boot.ini και σύστημα αρχείων μετά την εντολή chkdsk διαδικασία.
Θα αντιγραφεί το αρχείο Boot.ini και το σύνολο του φακέλου config (από windows \ system32) με την προβληματική HD. Ακόμη δεν μπορούσε να εκκίνησης για την επιφάνεια εργασίας για τον υπολογιστή μου, όμως, θα μπορούσε να boot στην επιφάνεια εργασίας για τις άλλες μου PC, αλλά με κάποια προβλήματα (μόνο σε ασφαλή λειτουργία και αν, όπως εκκίνηση κανονικά έδωσε κάποια λάθη, τα Windows δεν ήταν ενεργοποιημένο. Υποθέτω λάθους δόθηκε λόγω της ενεργοποίησης των Windows κάποια αρχεία διαγράφονται.) Επίσης, σε ασφαλή λειτουργία, η επιφάνεια εργασίας ήταν κάπως περίεργη. Δεν θα μπορούσα να ανοίξετε ορισμένους. Exe, ορισμένα από τα αρχεία μου προηγούμενη επιφάνεια εργασίας δεν ήταν εκεί. Το Start Menu ήταν εντελώς κενό, εκτός από το μέρος των εξαρτημάτων, τα οποία είχαν κάποια από τα αρχεία που υπάρχουν, αλλά δεν είναι όλα.
I ξαναρχίσει αυτό το άλλο PC και δεν δείχνουν ακόμη και το λογότυπο των Windows, μόνο μια μαύρη οθόνη. Σ αυτό το προβληματικό HD θυγατρικών, και πήγε στο Windows \ System32 \ Config. Έμαθα ότι ο φάκελος ήταν κατεστραμμένα config (έδειξε 0 bytes, δυσανάγνωστο και κατεστραμμένα έδωσε λάθος, δεν θα μπορούσε να διαγράψετε).
Λοιπόν, έχω σε αυτό το σημείο. Πήγα για να λάβω κάποιες πληροφορίες σχετικές με το δικό μου πρόβλημα, και να διαβάσετε ότι μπορεί να είναι HD άλλως.

Μπορεί κανείς να μου πει αν υπάρχουν λύσεις ή είναι ότι το HD είναι πραγματικά παραλείποντας;
Old 21ης Σεπτεμβρίου 2008, 03:34
Ομάδα Δωρητών

δοκιμάστε την επιδιόρθωση των Windows XP με το CD εγκατάστασης, και, επίσης, να ελέγξετε την υγεία του σκληρού δίσκου με το speedfan η οποία θα πρέπει να πω και αν ο σκληρός δίσκος είναι ελαττωματικό ή το courruption προκλήθηκε από κάτι άλλο
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.