Oštećene datoteke - prijavite HD neuspjeh? Dobar dan,
prije svega, moja je HD 250GB SEAGATE ST3250310AS, a OS je Windows XP Media Center SP3.
Problem je počeo kada je počeo moj računalo zamrzavanje. Dok igrate igru, igra stalno smrznuti (ali samo za nekoliko sekundi-5). što se dogodilo više puta, ali na kraju, a pojavio BSOD (error code 0x00000F4).
Nakon toga, sistem nije mogao čizma desktop. Moglo bi proći logotipom sustava Windows XP, ali je otišao leđa to POST ekran nakon toga.
JA Installer HD u drugi sustav (kao rob), te ran Chkdsk na tom pogonu. Nakon što završite Chkdsk, ja postaviti problematičnu HD na master, a drugi, rob. Sustav mogao čizma na radnu površinu.
Ja stavio HD na moj PC i drugi isti problem dogoditi se opet, da nije mogla proći Windows logo. I ran chkdsk / r na tom računalu sa konzolu za oporavak. To mi dali 2 poruka o pogrešci: invalid boot.ini / ošteti windows \ system32 \ system. Otkrio sam da su ti se desilo jer sam izgubio boot.ini i sustav Datoteka nakon chkdsk proces.
JA kopirane datoteke boot.ini i cijeli config mapu (od windows \ system32) na problematičnim HD. Ipak on nije mogao čizma desktop na moj PC Ali JA mogao čizma desktop na moj drugi PC, ali kod nekih problema (samo u sigurnom načinu rada iako, kako je uobičajeno booting dao neke greške-Windows nije aktiviran. Pogreška pretpostaviti da je dobio jer neki su za aktivaciju sustava Windows datoteka izbrisana.) Također, u sigurnom načinu rada, desktop je kinda čudno. Nisam mogao otvoriti neki. Exe datoteke, neke od mojih prethodnih desktop datoteke nisu bili tamo. Start Meni je potpuno prazan, osim za pribor dio, koji je imao nekih datoteka ranije tamo, ali ne sve.
JA ponovno pokretanje računalo i ovaj drugi nije ni pokazati Windows logo, samo crni ekran. JA postaviti problematičnu HD na rob, a otišla u windows \ system32 \ config. Otkrio sam da je bila oštećena config mapu (0 bytes pokazao, oštećen i nečitak dao greškom, nije mogla obrisati).
Dakle, dobio sam na ovu točku. JA je otišao da bi dobili neke informacije vezane za moj problem, a da to read svibanj biti HD mana.
Može bilo tko reći mene ako ima bilo kakvih rješenja ili je to da je u nedostatku HD je stvarno? |