kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Drives & Removable Media

Register

Sérült fájlok - jele HD hibát?

Reply

Téma eszközök
Old 19. Sep 2008, 13:15
Csoport tagja

Default Sérült fájlok - jele HD hibát?

Jó napot,

Először is, a HD egy 250GB Seagate ST3250310AS és az operációs rendszer Windows XP Media Center SP3.

A probléma az, amikor elkezdődött a számítógépet kezdett befagyasztása. Bár a játék egy játék, a játék állandóan fagyott (de csak néhány másodpercig-about 5). Mi történt gyakran, de a végén, egy BSOD megjelent (hibakód 0x00000F4).
Ezt követően a rendszer nem indítható az asztalon. Ez adja át a Windows XP logó, hanem visszament a POST képernyő után.
Telepítettem a HD másik rendszer (slave), és futott Chkdsk hogy vezessen. Chkdsk Miután befejezte, én meg a problémát, hogy HD-mester, és a másik rabszolga. A rendszer nem indítható az asztalra.
I. helyezett a HD, hogy én más PC és ugyanaz a probléma történt újra, nem adja át a Windows logót. Futottam chkdsk / r, hogy PC-re a helyreállítási konzolt. Ez adta nekem 2 hibaüzenetet: Érvénytelen Boot.ini / sérült Windows \ System32 \ system. Én találtam ki, hogy ezek az történt, mert elveszett a boot.ini és rendszer fájlt a chkdsk folyamat.
Másoltam a boot.ini fájlt és a teljes config mappa (a Windows \ System32) a problémás HD. Még mindig nem tudta, hogy boot asztali PC De én tudtam, hogy boot asztali én más PC-hez, de bizonyos problémák (csak csökkentett módban is, mint általában indítást adta néhány hibát a Windows nem volt aktív. Feltételezem hibát kapott mert néhány Windows-aktiválás fájlok törlődnek.) is, csökkentett módban, az asztalon volt, kicsit furcsa. Nem szabad egyes. Exe fájl, néhány korábbi desktop fájlok nem voltak ott. A Start menü teljesen üres, kivéve a kiegészítő része, amely néhány, a fájlok a korábban, de nem minden.
Én újraindításáig ez a másik számítógéphez, és ez még csak nem is azt mutatják, a Windows logo, csak egy fekete képernyő. Én ezt a problémát HD segédkijelzőkhöz, és elment a Windows \ System32 \ Config. Én találtam ki, hogy a config mappa sérült volt (megmutatta 0 bájt adott sérült és olvashatatlan hiba, nem lehet törölni.)
Nos, én ezt a pontot. Elmentem, hogy bizonyos információkat az én problémám, és olvassa el, hogy az nem HD.

Ki tudja megmondani, ha vannak olyan megoldások, illetve az, hogy a HD valójában nem?
Old 21. Sep 2008, 03:34
Donor Group

Default Sérült fájlok - jele HD hibát?

try javítás a Windows XP telepítő CD-be, és azt is tudják ellenőrizni az egészségügyi merevlemez-meghajtó, amely a speedfan és mondd, ha a merevlemez a hibás, vagy a courruption okozta valami mást
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Sérült External Drive, nyersen? Need to Rescue Files .. Segítség! Shredder Drives & Removable Media 3 18. augusztus 2009 18:34
Közvetítése IBM System Recovery, Windows fájl sérült olsureshot A Windows operációs rendszerek 3 22. január 2009 01:29
Számítógép lassú és minden exe fájl sérült alkeshpal Vírus, kémprogram és biztonság 1 25. október 2008 03:21
Cant jelentkeznie! bradleyjoes Vírus, kémprogram és biztonság 26 29. január 2008 10:12
Miért nem tudok jelentkezzen be ...? markmac5 Web böngésző és FTP Clients 3 23. október 2007 03:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.