Sérült fájlok - jele HD hibát? Jó napot,
Először is, a HD egy 250GB Seagate ST3250310AS és az operációs rendszer Windows XP Media Center SP3.
A probléma az, amikor elkezdődött a számítógépet kezdett befagyasztása. Bár a játék egy játék, a játék állandóan fagyott (de csak néhány másodpercig-about 5). Mi történt gyakran, de a végén, egy BSOD megjelent (hibakód 0x00000F4).
Ezt követően a rendszer nem indítható az asztalon. Ez adja át a Windows XP logó, hanem visszament a POST képernyő után.
Telepítettem a HD másik rendszer (slave), és futott Chkdsk hogy vezessen. Chkdsk Miután befejezte, én meg a problémát, hogy HD-mester, és a másik rabszolga. A rendszer nem indítható az asztalra.
I. helyezett a HD, hogy én más PC és ugyanaz a probléma történt újra, nem adja át a Windows logót. Futottam chkdsk / r, hogy PC-re a helyreállítási konzolt. Ez adta nekem 2 hibaüzenetet: Érvénytelen Boot.ini / sérült Windows \ System32 \ system. Én találtam ki, hogy ezek az történt, mert elveszett a boot.ini és rendszer fájlt a chkdsk folyamat.
Másoltam a boot.ini fájlt és a teljes config mappa (a Windows \ System32) a problémás HD. Még mindig nem tudta, hogy boot asztali PC De én tudtam, hogy boot asztali én más PC-hez, de bizonyos problémák (csak csökkentett módban is, mint általában indítást adta néhány hibát a Windows nem volt aktív. Feltételezem hibát kapott mert néhány Windows-aktiválás fájlok törlődnek.) is, csökkentett módban, az asztalon volt, kicsit furcsa. Nem szabad egyes. Exe fájl, néhány korábbi desktop fájlok nem voltak ott. A Start menü teljesen üres, kivéve a kiegészítő része, amely néhány, a fájlok a korábban, de nem minden.
Én újraindításáig ez a másik számítógéphez, és ez még csak nem is azt mutatják, a Windows logo, csak egy fekete képernyő. Én ezt a problémát HD segédkijelzőkhöz, és elment a Windows \ System32 \ Config. Én találtam ki, hogy a config mappa sérült volt (megmutatta 0 bájt adott sérült és olvashatatlan hiba, nem lehet törölni.)
Nos, én ezt a pontot. Elmentem, hogy bizonyos információkat az én problémám, és olvassa el, hogy az nem HD.
Ki tudja megmondani, ha vannak olyan megoldások, illetve az, hogy a HD valójában nem? |