פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כוננים & נשלפת

Register

קבצים פגומים - סימן לכישלון HD?

Reply

שרשרת כלים
Old 19 ספטמבר 2008, 13:15
חבר קבוצת

Default קבצים פגומים - סימן לכישלון HD?

יום נעים,

קודם כל, HD שלי הוא 250GB Seagate ST3250310AS; ואת מערכת ההפעלה היא Windows XP Media Center SP3.

הבעיה החלה כאשר התחלתי את המחשב שלי קופא. בזמן משחק משחק, המשחק כל הזמן froze (אבל רק לכמה שניות, בערך 5). מה קורה לעיתים קרובות, אך בסופו של דבר, הופיע עם BSOD (קוד שגיאה 0x00000F4).
אחרי זה, המערכת לא הצליחה לאתחל Desktop. זה יכול לעבור את הלוגו של Windows XP, אך חזר לאחר מסך אחר כך.
אני התקנתי את מערכת HD אחר (כמו עבדים), וברח Chkdsk על הכונן. לאחר שסיימתי את Chkdsk, אני מגדיר את הבעייתיות HD Master ל, והשני, שפחה. המערכת יכולה לאתחל את שולחן העבודה.
אני להציב את HD שלי במחשב אחר ואותו הדבר קרה שוב בעיה, הוא לא יכול היה לעבור את הלוגו של Windows. רצתי Chkdsk / R על מחשב באמצעות מסוף השחזור. זה נתן לי 2 הודעות שגיאה: לא חוקי Boot.ini / פגום Windows \ system32 \ System. גיליתי כי אלו קרה כי אני איבדתי את Boot.ini ו המערכת הקובץ לאחר תהליך Chkdsk.
אני העתקת את הקובץ Boot.ini וכל תצורה תיקייה (מ-Windows \ System32) ל HD בעייתי. זה עדיין לא יכול לאתחל את המחשב על שולחן העבודה, אבל אני יכול לאתחל את שולחן העבודה על מחשב אחר, אבל עם כמה בעיות (רק במצב בטוח אם כי, כמו בדרך כלל באתחול נתן כמה שגיאות-windows לא הייתה פעילה. השגיאה אני מניח שניתן היה כי חלק מהקבצים של Windows הפעלת נמחק.) כמו כן, במצב בטוח, את שולחן העבודה היה קצת מוזר. אני לא יכול לפתוח קצת. Exe קבצים, חלק קבצי שולחן העבודה הקודמת שלי לא היו שם. תפריט התחל היה ריק לגמרי, למעט חלק אביזרים, אשר היו חלק מהקבצים שם בעבר, אבל לא הכל.
אני מחדש את המחשב השני והוא אפילו לא להראות את הלוגו של Windows, רק מסך שחור. אני מגדיר את זה בעייתי HD עבדים, והלכתי Windows \ system32 \ config. גיליתי כי תצורת התיקיה היה פגום (0 הראה בתים, מסר פגום ו unreadable שגיאה, אין אפשרות למחוק).
ובכן, יש לי את זה נקודה. הלכתי קצת מידע הקשור הבעיה שלי, ולקרוא כי זה עלול להיות לקוי HD.

מישהו יכול להגיד לי אם יש פתרונות או זה, כי הוא באמת HD לאי?
Old 21 ספטמבר 2008, 03:34
קבוצת תורמים

Default קבצים פגומים - סימן לכישלון HD?

נסה לתקן את Windows XP עם תקליטור ההתקנה, U גם יכול לבדוק את תקינות הכונן הקשיח עם speedfan שאמור לספר U אם הכונן הקשיח הוא פגום או courruption הייתה נגרמת על ידי משהו אחר
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כוננים חיצוניים פגומים, גולמי? צריך חילוץ קבצים .. עזרה? Shredder כוננים & נשלפת 3 18 אוגוסט 2009 18:34
מופרע IBM System Recovery, Windows קבצים פגומים olsureshot מערכות ההפעלה Windows 3 22 ינואר 2009 01:29
המחשב איטי וכל exe קבצים פגומים alkeshpal וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 ה -25 בחודש אוקטובר 2008 03:21
הירשם צביעות! bradleyjoes וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 26 29 ינואר 2008 10:12
מדוע אני לא יכול להיכנס ...? markmac5 דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 3 23 אוקטובר 2007 03:59
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.