![]() |
|
| |||
| |||
| יום נעים, קודם כל, HD שלי הוא 250GB Seagate ST3250310AS; ואת מערכת ההפעלה היא Windows XP Media Center SP3. הבעיה החלה כאשר התחלתי את המחשב שלי קופא. בזמן משחק משחק, המשחק כל הזמן froze (אבל רק לכמה שניות, בערך 5). מה קורה לעיתים קרובות, אך בסופו של דבר, הופיע עם BSOD (קוד שגיאה 0x00000F4). אחרי זה, המערכת לא הצליחה לאתחל Desktop. זה יכול לעבור את הלוגו של Windows XP, אך חזר לאחר מסך אחר כך. אני התקנתי את מערכת HD אחר (כמו עבדים), וברח Chkdsk על הכונן. לאחר שסיימתי את Chkdsk, אני מגדיר את הבעייתיות HD Master ל, והשני, שפחה. המערכת יכולה לאתחל את שולחן העבודה. אני להציב את HD שלי במחשב אחר ואותו הדבר קרה שוב בעיה, הוא לא יכול היה לעבור את הלוגו של Windows. רצתי Chkdsk / R על מחשב באמצעות מסוף השחזור. זה נתן לי 2 הודעות שגיאה: לא חוקי Boot.ini / פגום Windows \ system32 \ System. גיליתי כי אלו קרה כי אני איבדתי את Boot.ini ו המערכת הקובץ לאחר תהליך Chkdsk. אני העתקת את הקובץ Boot.ini וכל תצורה תיקייה (מ-Windows \ System32) ל HD בעייתי. זה עדיין לא יכול לאתחל את המחשב על שולחן העבודה, אבל אני יכול לאתחל את שולחן העבודה על מחשב אחר, אבל עם כמה בעיות (רק במצב בטוח אם כי, כמו בדרך כלל באתחול נתן כמה שגיאות-windows לא הייתה פעילה. השגיאה אני מניח שניתן היה כי חלק מהקבצים של Windows הפעלת נמחק.) כמו כן, במצב בטוח, את שולחן העבודה היה קצת מוזר. אני לא יכול לפתוח קצת. Exe קבצים, חלק קבצי שולחן העבודה הקודמת שלי לא היו שם. תפריט התחל היה ריק לגמרי, למעט חלק אביזרים, אשר היו חלק מהקבצים שם בעבר, אבל לא הכל. אני מחדש את המחשב השני והוא אפילו לא להראות את הלוגו של Windows, רק מסך שחור. אני מגדיר את זה בעייתי HD עבדים, והלכתי Windows \ system32 \ config. גיליתי כי תצורת התיקיה היה פגום (0 הראה בתים, מסר פגום ו unreadable שגיאה, אין אפשרות למחוק). ובכן, יש לי את זה נקודה. הלכתי קצת מידע הקשור הבעיה שלי, ולקרוא כי זה עלול להיות לקוי HD. מישהו יכול להגיד לי אם יש פתרונות או זה, כי הוא באמת HD לאי? |
|
| |||
| |||
| נסה לתקן את Windows XP עם תקליטור ההתקנה, U גם יכול לבדוק את תקינות הכונן הקשיח עם speedfan שאמור לספר U אם הכונן הקשיח הוא פגום או courruption הייתה נגרמת על ידי משהו אחר |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כוננים חיצוניים פגומים, גולמי? צריך חילוץ קבצים .. עזרה? | Shredder | כוננים & נשלפת | 3 | 18 אוגוסט 2009 18:34 |
| מופרע IBM System Recovery, Windows קבצים פגומים | olsureshot | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 22 ינואר 2009 01:29 |
| המחשב איטי וכל exe קבצים פגומים | alkeshpal | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | ה -25 בחודש אוקטובר 2008 03:21 |
| הירשם צביעות! | bradleyjoes | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 26 | 29 ינואר 2008 10:12 |
| מדוע אני לא יכול להיכנס ...? | markmac5 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | 23 אוקטובר 2007 03:59 |
| שרשרת כלים | |
| |