Sugadintus failus - ženklas HD nesėkmės? Laba diena,
Visų pirma, mano HD 250Gb Seagate ST3250310AS, o OS Windows XP Media Center SP3.
Problemos prasidėjo, kai mano kompiuteris pradėjo įšaldymas. Žaisdami žaidimą, nuolat įšaldė (bet tik kelias sekundes-apie 5). Kas nutiko, dažnai, bet galų gale, BSOD pasirodė (klaidos kodas 0x00000F4).
Po to, sistema negalėjo įkelti į darbastalį. Ji gali praeiti Windows XP logotipą, tačiau grįžo į POST screen ir po to.
Įdiegiau HD kitą sistemą (kaip vergas), ir tęsėsi Chkdsk tą diską. Po Chkdsk baigė, aš nustatyti probleminių HD įvaldyti, ir kita, vergais. Sistema galėtų įkelti į darbastalį.
Aš pateikiami HD kitai mano PC ir ta pati problema nutiko vėl, jis negalėjo praeiti Windows logotipas. Išbėgau chkdsk / R, kad su atkūrimo konsolę kompiuteryje. Tai davė man 2 klaidos pranešimų: invalid boot.ini / sugadintas windows \ system32 \ sistema. Sužinojau, kad šių nutiko, nes aš praradau boot.ini ir sistema byla po chkdsk procesas.
Aš nukopijuoti failą boot.ini ir visą config (iš Windows \ System32) į probleminių HD. Vis dar negalėjo įkelti į darbalaukį į mano PC bet aš įkelti į darbalaukį dėl kitų savo kompiuteryje, bet su kai kuriomis problemomis (tik safe mode, nors, kaip paleidimo paprastai davė klaidos "Windows nebuvo aktyvuota. Manau, klaida buvo nes kai Windows aktyvinimas failai buvo ištrinti.) taip pat, imu, Desktop kinda strange. Negaliu atidaryti kai. Exe, kai kurie iš mano ankstesnį Desktop nebuvo. Meniu buvo visiškai tuščias, išskyrus priedų dalis, kuri buvo kai kurie failai ten anksčiau, bet ne visi.
Aš vėl tas kitas PC ir jis net nebuvo matyti Windows logotipas, tik juodas ekranas. Aš nustačiau šią probleminių HD į vergais, ir nuvyko į Windows \ System32 \ Config. Aš sužinojau, kad config buvo sugadinta (rodo 0 bytes, davė sugadinta ir neskaito klaidos, negalėjo ištrinti).
Na, aš šiuo klausimu. Nuėjau gauti tam tikrą informaciją, susijusią su mano problema, ir skaityti, kad ji gali būti HD sėkmės.
Can anyone tell me, jei yra kokių nors sprendimų ar tai, kad HD jei tikrai? |