mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Drives & Removable Media

Register

Bojāti faili - signāls, HD izgāšanās?

Reply

Thread Tools
Old Septembris 19, 2008, 13:15
Loceklis

Default Bojāti faili - signāls, HD izgāšanās?

Labdien,

pirmkārt, mana HD ir 250Gb Seagate ST3250310AS un OS ir Windows XP Media Center SP3.

Problēma sākās, kad mans dators sāka sasalšanas. Spēlējot spēli, spēle pastāvīgi iesaldēja (bet tikai dažas sekundes, par 5). kas notika bieži, bet beigās, BSOD parādījās (kļūdas kods 0x00000F4).
Pēc tam sistēma nevarētu boot uz darbvirsmas. Tas varētu pāriet Windows XP logo, bet atgriezās POST screen pēc tā.
Es instal HD citā sistēmu (vergu), un vadīja Chkdsk uz šī diska. Pēc Chkdsk pabeigts, es problemātiska HD apgūt, un citi, vergu. Sistēma varētu boot uz darbvirsmas.
Es laist HD uz manu citiem datoru un pašu problēmu notika atkal, tas nevarēja kompensēt Windows logo. I ran chkdsk / r par šo PC ar Recovery Console. Šis man iedeva 2 kļūdas ziņojumiem: nederīgs boot.ini / bojāti Windows \ system32 \ sistēma. Es atklāju, ka šīs notika tāpēc, ka es zaudēju Boot.ini un sistēma failu pēc chkdsk procesu.
Es kopēt failu boot.ini un viss config mapi (no windows \ system32) uz problemātisko HD. Tomēr tas nebija boot uz desktop ar datoru Bet es varētu boot uz darbvirsmas par manu citu PC, bet ar dažām problēmām (tikai drošā režīmā gan, kā booting parasti sniedza dažas kļūdas-Windows nav aktivizēts. Es pieļauju kļūdas tika dota tāpēc, ka daži Windows aktivizācija faili tika svītrots.) Arī drošajā režīmā, desktop bija kinda dīvaini. Es nevarētu atvērt dažus. Exe faili, daži no manu iepriekšējo desktop faili netika tur. Start Menu ir pilnīgi tukša, izņemot palīgierīces daļa, kas bija dažus failus pirms tam, bet ne visus.
Es atsākt šo citu PC un nav pat pierādīt Windows logo, tikai melns ekrāns. Es noteikti šo problēmu HD vergu, un devās uz Windows \ System32 \ Config. Es atklāju, ka config mape bija bojāti (parādīja 0 bytes, tika bojāti līdz nesalasamībai kļūdu, nevarēja izdzēst).
Nu, es dabūju šo punktu. Es devos, lai saņemtu kādu informāciju, kas saistīta ar manu problēmu, un lasīt, ka tā varētu būt HD sabojājas.

Vai kāds man pateikt, ja ir kādi risinājumi vai tas, ka HD ir tiešām nav?
Old Septembris 21, 2008, 03:34
Donors Group

Default Bojāti faili - signāls, HD izgāšanās?

mēģināt remonts logus ar savu xp setup cd, arī u varētu pārbaudīt veselību cietā diska ar speedfan, kas jāpasaka u, ja cietais disks ir bojāts, vai courruption radīja kaut kas cits
Reply

Register

Bookmarks